E Ege Altn 80+ Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 34 Reaksiyon skoru 7 3 Nisan 2021 #1 Display port kablosu hem kasaya hemde monitöre takılı kasayı çıkarmam gerek ama kabloyu çıkaramıyorum yardımcı olurmusunuz
Display port kablosu hem kasaya hemde monitöre takılı kasayı çıkarmam gerek ama kabloyu çıkaramıyorum yardımcı olurmusunuz
𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦 Aen Saevherne 80+ Platinum Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 17,992 En İyi Cevap 26 Reaksiyon skoru 30,784 3 Nisan 2021 #2 Ege Altn yazmış: Display port kablosu hem kasaya hemde monitöre takılı kasayı çıkarmam gerek ama kabloyu çıkaramıyorum yardımcı olurmusunuz Devamı için tıklayın... Kilit sistemli kablo olabilir, üzerinde çıkıntı vardır. Oraya baskı uygularken çıkartmayı deneyin.
Ege Altn yazmış: Display port kablosu hem kasaya hemde monitöre takılı kasayı çıkarmam gerek ama kabloyu çıkaramıyorum yardımcı olurmusunuz Devamı için tıklayın... Kilit sistemli kablo olabilir, üzerinde çıkıntı vardır. Oraya baskı uygularken çıkartmayı deneyin.
E Ege Altn 80+ Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 34 Reaksiyon skoru 7 3 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Evet öleymiş teşekkür ederim