Neler Yeni

Display Port mu Yoksa HDMI mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hüseyin Ege Karakışla
Herkese merhaba, monitör aldım modeli

ASUS VP249QGR.​

sorum şudur:
Bu monitörde Display port mu yoksa HDMI mı kullanayım?
Display veya HDMI Kullanırsam Monitörün haporlörünü kullanabilir miyim?
(bütçeni yükseltip şunu alsaydın demeyin bütçemi asla yükseltemem veya 3200 e 165 hz var demeyin IPS panel almayı uygun gördüm)
İyi forumlar.

OZTURK28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
bedirhan öztürk

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Multi kasa Vettel
Bu monitör bende de var, DP ile kullanıyorum ve hoparlörü çalışıyor. HDMI ile 144'de kullanabilir misin emin değilim ben garanti olsun diye almıştım dp kablosu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hüseyin Ege Karakışla
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu monitör bende de var, DP ile kullanıyorum ve hoparlörü çalışıyor. HDMI ile 144'de kullanabilir misin emin değilim ben garanti olsun diye almıştım dp kablosu.
Hocam monitörün içinde geliyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

iki kabloda türü işine yarar ancak farkları var . ben dandik bir hdmi kablodan display kabloya geçtim çok memnum şiddetle tavsiye ederim. bir kablo ne kadar değiştirir diyordum baya değişti . ben bu kabloyu kullanıyorum biraz tuzlu ancak ürün çok iyi ve ileri dönük olarak aldım https://www.hepsiburada.com/paugge-...-entdp1420-p-HBV00000HXYN5?magaza=Hepsiburada
Sağolun hocam bilgi için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
tabii ki Display Port

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
sorum şudur:
İkisiyle de 144 Hz alabilirsiniz, hoparlörü de kullanabilirsiniz. Fakat kartınız Nvidia ise ve G-Sync kullanmak istiyorsanız DP kablosu şart.

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Hocam monitörün içinde geliyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağolun hocam bilgi için.
Ben Dell g2422hs almıştım iki kablo da geldi DP kullanıyorum bende

arturo

80+ Silver
Herkese merhaba, monitör aldım modeli

ASUS VP249QGR.​

sorum şudur:
(bütçeni yükseltip şunu alsaydın demeyin bütçemi asla yükseltemem veya 3200 e 165 hz var demeyin IPS panel almayı uygun gördüm)
İyi forumlar.
dp

Bor4

80+ Bronze
Kutudan çıkan hdmi ile kullanıyorum 144 hz hoparlör çalışıyor sorun yok freesync de çalışıyor

mecim06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
Arkadaşlar forumda yeniyim bir kusurum olursa affınıza sığınıyorum. MacBook Pro M1 kullanmaktayım. Bir tanıdığım kullanmadığı oyun monitörünü (Samsung LC24FG73FQMXUF) bana verdi. Bu monitöre monster'ın thunderbolt destekli display port kablosu ile bağlandım. Görüntüm çok tatmin edici herhangi bir problem yok, monitör üzerinden hoparlörüme aldığım ses de gayet güzel fakat bilgisayar uyku moduna girip uyandırıldığında seste cızırtı başlıyor. Aynı durumu Thunderbolt to hdmi 2.0'da yapmadı. HDMİ 2.0 ile DP 1.2 arasında bilgisayardan aldığım görüntünde herhangi bir kalite farkı görmedim hatta hdmi 2.0 sanki biraz daha canlı gibi geldi tabi yanılıyor da olabilirim. Sizce bu cızırtı neden kaynaklanmakta. Bu arada hoparlörlerimi başka iki cihaza daha bağladığım herhangi bir sorun göremedim.
Ayrıca bilgisayarda da herhangi bir sorun olmadığı Apple Destek tarafından doğrulandı. Görüştüğüm kişi aktarım kablosunun muhtemelen yavaş kaldığını söyledi.

Top Bottom