bu ürüne benzer kullanan varmı sadece kullanan yazsın !!!
bunu öylesine atmıştım monitör alcamda ekran kartımda dp giriş yok bu tür kaliteli bi dönüştürücü alsam rahat bi şekilde 144 hz kullana bilirmiyim diye merak ediyorumbu tarz kablolarda digitus ve paugge öneririm. ucuz markalarda genelde sorun çıkıyor sonradan.
bunu öylesine atmıştım monitör alcamda ekran kartımda dp giriş yok bu tür kaliteli bi dönüştürücü alsam rahat bi şekilde 144 hz kullana bilirmiyim diye merak ediyorumhocam bunu önermiyorum genelde tazeleme oranı uyuşmuyor dönüştürücülerde ve kayıplar olabiliyor. 2 ucu farklı kablolardan alabilirsin
yada 144 hz verebicek kaliteli bi hdmı alsam nasıl olurbu tarz kablolarda digitus ve paugge öneririm. ucuz markalarda genelde sorun çıkıyor sonradan.
hdmi 144 hz vermez 120 hz verir 144 hz icin dp kullanmalısınbunu öylesine atmıştım monitör alcamda ekran kartımda dp giriş yok bu tür kaliteli bi dönüştürücü alsam rahat bi şekilde 144 hz kullana bilirmiyim diye merak ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunu öylesine atmıştım monitör alcamda ekran kartımda dp giriş yok bu tür kaliteli bi dönüştürücü alsam rahat bi şekilde 144 hz kullana bilirmiyim diye merak ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
yada 144 hz verebicek kaliteli bi hdmı alsam nasıl olur
Dun de biri verir fefi 2.0 2.1 leri hatta fotosunusa stti kanit olarakhdmi 144 hz vermez 120 hz verir 144 hz icin dp kullanmalısın
benim monitörde hdmı 144 veriyor sıkıntı yok ama yine de DP kullanıyorumhdmi 144 hz vermez 120 hz verir 144 hz icin dp kullanmalısın