Neler Yeni

Yardım Displayport kablo önerisi

ALONE 0_0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
şiwan kaya

MSI MAG 275F 27" 0.5 ms Full HD IPS 180 Hz bu monitörü alıcam arkadaşlar ama içinden hdmi 2.0 kablosu çıkma ihtimali var sanırım her ihtimale karşılık bana bu monitörden full verim alabileceğim bir displayport kablosu önerir misiniz​

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
mahmut kamil usta

MSI MAG 275F 27" 0.5 ms Full HD IPS 180 Hz bu monitörü alıcam arkadaşlar ama içinden hdmi 2.0 kablosu çıkma ihtimali var sanırım her ihtimale karşılık bana bu monitörden full verim alabileceğim bir displayport kablosu önerir misiniz​

Hocam ben MSI G274QPF E2 modelini daha yeni aldım ve içinden DisplayPort 1.4 çıktı. İsterseniz MSI’ın sitesi üzerinden kutu içeriğini bir araştırın derim.

ALONE 0_0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
şiwan kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben MSI G274QPF E2 modelini daha yeni aldım ve içinden DisplayPort 1.4 çıktı. İsterseniz MSI’ın sitesi üzerinden kutu içeriğini bir araştırın derim.
teşekkürler hocam araştıracağım sadece itopya üzerinden yorumlara baktım alan kişilerden bazıları kutudan hdmi çıktı display port yoktu demiş açıkçası bu biraz kafamı karıştırdı bir de kutu içeriğine nereden bakabilirim acaba?

Top Bottom