DisplayPort kablo önerisi

Reaksiyon skoru
56
Bütçe
300
Merhaba yeni bir DP kablo satın almak istiyorum önerileriniz nelerdir? Bütçem 300 TL artamam.

Monitörüm.

Ekran kartım.

3 metre fazla hocam. 1 ya da 1.5 metre yeterli.

Hangisini önerirsiniz?

3 metre fazla hocam. 1 ya da 1.5 metre yeterli.

Hangisini önerirsiniz?
ben 2m olanı kullanıyorum amazondan aldım. Satıcısı güvenilir olanlardan alabilirsin. Bilgisayarın ile monitör yakında 1.5 m idare eder. 2m için monitörün arkasından biraz dolaştırdım fazla kalıyor diye

Tavsiyem Ederim .

Hocam artamam maalesef. Daha iyi bir öneriniz var mı 300 tl bütçe de? Ya da bu bütçede alınabilecek en iyi ve monitörümle uyumlu olan hangisidir bir bilginiz var mı?

Hocam birde size bir şey soracağım ben monitörü 1 sene önce aldığımda kutudan çıkan dp kablo hangi sürümü denersem deneyeyim görüntü vermiyordu ardından yeni bir kablo aldım onda da bios marka yazısı geliyor masaüstü gelmiyordu hdmi kablo ile bir sıkıntı yaşamıyorum ama dp kablo almak istiyorum sizce sorun nedir? Önerdiğiniz iyiymiş büyük ihtimal onu alırım.

Hocam birde size bir şey soracağım ben monitörü 1 sene önce aldığımda kutudan çıkan dp kablo hangi sürümü denersem deneyeyim görüntü vermiyordu ardından yeni bir kablo aldım onda da bios marka yazısı geliyor masaüstü gelmiyordu hdmi kablo ile bir sıkıntı yaşamıyorum ama dp kablo almak istiyorum sizce sorun nedir? Önerdiğiniz iyiymiş büyük ihtimal onu alırım.
Kutudan DP Çıkıp Çalışmama İhtimali Yok .

Monitörden DP Seçiyormusun ?

Kutudan DP Çıkıp Çalışmama İhtimali Yok .

Monitörden DP Seçiyormusun ?
Evet. Tüm sürümleri de denedim görüntü sağlayamadım ama hdmi takıyorum tak görüntü geliyor hemen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tüm dp portlarıda denedim monitördeki belki biri bozuktur diye falan ama bir çözüme ulaşamadım.

Var mı sizin bir fikriniz?

Evet. Tüm sürümleri de denedim görüntü sağlayamadım ama hdmi takıyorum tak görüntü geliyor hemen.

Tüm dp portlarıda denedim monitördeki belki biri bozuktur diye falan ama bir çözüme ulaşamadım.

Var mı sizin bir fikriniz?
Hocam Dediğim Gibi Bazı Monitörler Otomatik HDMI'den DP'ye Geçiş Yapıyor Bazıları Manuel Olarak Monitörün Ayarlarından Seçilip DP'ye Geçiyor Siz Hiç Monitör Üzerinden DP Portuna Geçiş Yapmadınız Mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,310
Üyeler
187,317
Son üye
hectoor
Geri