Monitör standı önerisi

milli ürünümüz almayanı dövüyorlar resmen :D ihtiyacım olmamasına rağmen bende aldım neden daha önce almadım diye bi düşündüm ahım şahım bi esprisi yok ürünün fakat masa da gerçekten çok yer acıyor sağa sola yukarı aşağı dikey yatay her açıya giriyor monitör kablo gizleme yeri ile kabloyu da gizliyorsun

milli ürünümüz almayanı dövüyorlar resmen :D ihtiyacım olmamasına rağmen bende aldım neden daha önce almadım diye bi düşündüm ahım şahım bi esprisi yok ürünün fakat masa da gerçekten çok yer acıyor sağa sola yukarı aşağı dikey yatay her açıya giriyor monitör kablo gizleme yeri ile kabloyu da gizliyorsun
H100 daha iyi diyorlar hocam sence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olur vesa standartı 100x100 senin monitörününde vesa standartı 100x100 uyumlu olur
tamamdır hocam teşekkürler H100'ü sipariş vereceğim

bu model disinda alanin gece ruyasina giriyorlar haberiniz olsun

h100 ile F80 arasında ne fark var fiyat farkı önemli değil benim için

hocam h100 daha esnekmiş f80 o kadar hareket kabiliyeti sunmuyormuş ben h100 alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada monitör standı kullanmak mantıklı mı sizce
benım monıtorum kendı ozellıgı geregı pıvot ust asagı sol sag yapabılıyor ancak ayak goruntusunu sevmıyorum o yuzden tutucu dusunuyorum Ama f80 cok sattıgı için onu alacak gibiyim

benım monıtorum kendı ozellıgı geregı pıvot ust asagı sol sag yapabılıyor ancak ayak goruntusunu sevmıyorum o yuzden tutucu dusunuyorum Ama f80 cok sattıgı için onu alacak gibiyim
benim monitör de ayak kısmı hem çok yer kaplıyor hem de yüksekte o yüzden almayı düşünüyorum

Geri