Çözüldü✓ Monitör Standı Duvar İçin

Reaksiyon skoru
0
Bu monitörü kullanıyorum fps oyunlarını çok oynuyorum duvara takılan rahatça hareket eden monitör standı almak istiyorum ama konuda çok bilgim yok bilen biri yardımcı olursa sevinirim

Bu monitörü kullanıyorum fps oyunlarını çok oynuyorum duvara takılan rahatça hareket eden monitör standı almak istiyorum ama konuda çok bilgim yok bilen biri yardımcı olursa sevinirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

masaya sabitleniyor baya kullanışlı tavsiye ederim monitörün destekliyor zaten bi kurarken biraz zorlabilirsin 15 20 dakika uğraştırır ama değer hocam harika bir icat

masaya sabitleniyor baya kullanışlı tavsiye ederim monitörün destekliyor zaten bi kurarken biraz zorlabilirsin 15 20 dakika uğraştırır ama değer hocam harika bir icat
Bu arkası kapalı olan bir masaya da takılıyor mu sanki görselinde öyle de yapabilirsin diye göstermiş de

Bu arkası kapalı olan bir masaya da takılıyor mu sanki görselinde öyle de yapabilirsin diye göstermiş de
Masanın arka tarafı tamamen kapalıysa oraya takamazsın ama yan tarafa takabilirsin veya mesayı delip takman için ek aparatları var.

kapalıdan kastın hocam duvara yapışıksa evet altından sıkıştırıyorsun sadece masanın üstünde kalıyor zaten denge yeri duvarı deliyim vidalıyayım derdide yok en mantıklısı bu hocam istersen siyah beyaz modelleride var bu arada biraz fiyat fark ediyor

İcadın harika olduğuna katılıyorum ama konu sahibinin istediği bu değil sanki.

Masanın arka tarafı tamamen kapalıysa oraya takamazsın ama yan tarafa takabilirsin veya mesayı delip takman için ek aparatları var.
Masanın 3 tarafı kapalı sadece benim taraftan açıklık var gibi düşün delik vs hiç yok masayı gerekirse delebilirim.

duvar icin f120 ve f150 var masaya delik acıp f80 kullanabilirsin sana kalmıs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,775
Üyeler
197,750
Son üye
qaviita
Geri