Mithril
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,417
Tam olarak ne yazdığını söylermisin bende yazayım.evet canlı destekle görüştüm
Tam olarak ne yazdığını söylermisin bende yazayım.evet canlı destekle görüştüm
satıcı siparişimi kargoya vermiyor yazdım mh satıcıya ulaşmaya çalıştı ulaşamadı daha sonra 50 tl kupon tanımlayabilirim yazıp kaçtı hemen görüşmeyi sonlandırdıTam olarak ne yazdığını söylermisin bende yazayım.
Max n11 müşteri hizmetleri. Saolun hocam.satıcı siparişimi kargoya vermiyor yazdım mh satıcıya ulaşmaya çalıştı ulaşamadı daha sonra 50 TL kupon tanımlayabilirim yazıp kaçtı hemen görüşmeyi sonlandırdı![]()
Allah bereket versin 50 tl de hiç yoktan iyidir.satıcı siparişimi kargoya vermiyor yazdım mh satıcıya ulaşmaya çalıştı ulaşamadı daha sonra 50 TL kupon tanımlayabilirim yazıp kaçtı hemen görüşmeyi sonlandırdı![]()
Hocam 50 tane alanlarında zararı olmuyorki ben 5 tane aldım ücret iadesi + 50 tl kupon verdiler.Ben de yazdım 50 TL altlimitsiz kupon karşılığı müşteri temsilcisi siparişi iptal etti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir tane alın dediğim halde 50 tane alanlar düşünsün şimdi.![]()
Aslında haklısın. Ayrı ayrı sipariş alanlar için dedim. Hepsini ayrı ayrı iptal ettirmeleri gerekecek. Gerçi söylerlerse toplu da iptal edebilirler.Hocam 50 tane alanlarında zararı olmuyorki ben 5 tane aldım ücret iadesi + 50 TL kupon verdiler.
HAKKIMI İSTERİM LAY LAY LAYHocam 50 tane alanlarında zararı olmuyorki ben 5 tane aldım ücret iadesi + 50 TL kupon verdiler.