Neler Yeni

Diyanet İşleri Bakanı Açıklaması

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Diyanet İşleri Bakanı: Ahiret inancı olmayan insandan her türlü kötülük beklenir.

Söylenecek çok söz var ama susuyorum. Bu forumda bile bir şeyleri savunabilen insanlar var böyle şeyler söyleyen insanları savunabilenler var o yüzden bu sefer yorum yapmayacağım.
Haber kaynağı: https://www.google.com/amp/s/t24.co...an-insandan-her-turlu-kotuluk-beklenir,911006

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Devlet işine gelince din din diye konuşur
Ama internetten kumarı yasallaştırırlar.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Diyanet İşleri Bakanı: Ahiret inancı olmayan insandan her türlü kötülük beklenir.

Söylenecek çok söz var ama susuyorum. Bu forumda bile bir şeyleri savunabilen insanlar var böyle şeyler söyleyen insanları savunabilenler var o yüzden bu sefer yorum yapmayacağım.
Haber kaynağı: https://www.google.com/amp/s/t24.co...an-insandan-her-turlu-kotuluk-beklenir,911006
Müslüman mısın?

Son düzenleme:

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Müslüman mısın?

Müslüman mısın?
Müslümandım şuan deistim ya da bir değişiğim Müslümanken kendimi rahat hissetmiyordum deistken de neden Müslüman değilim diyorum. Şuan neyim bilmiyorum.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Müslümandım şuan deistim ya da bir değişiğim Müslümanken kendimi rahat hissetmiyordum deistken de neden Müslüman değilim diyorum. Şuan neyim bilmiyorum.
O zaman bu söylemeden rahatsız olman normal. Müslüman isen, normal değil deyip, açıklamasını yapacaktım. Umarım gönlünün rahat edeceği neyse, onu bulursun.

İslâm'ı araştırıyorsan, bot bot kişiliklerden, hocalık kisvesi altında milyonları kaldıran kişilerin söylemlerini dinleme. Kur'an-ı Kerim önünde, oku. Meal ve tefsirini de oku. Meselâ, "Ağzı köpüren köpekleri öldürün." şeklinde bir hadis var. Bu hadisi dümdüz okursan, hayvan düşmanı bir din olduğunu düşünürsün. Fakat, hadisin ne zaman, hangi olaydan sonra söylendiğini bilirsen; kuduz salgınını durdurmak için olduğunu anlarsın.

Ben siyasetçilerde bile bunu yapıyorum. Bir konuşması varsa, olduğu gibi dinleyip karar vermiyorum. O konuşmayı nerede yapmış, kime söylemiş, hangi olay üzerine konuşmuş? Bunların hepsi durumu epey değiştirecek bilgiler. Bknz: Tüm servetim bu yüzük, hikâyesi...

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
O zaman bu söylemeden rahatsız olman normal. Müslüman isen, normal değil deyip, açıklamasını yapacaktım. Umarım gönlünün rahat edeceği neyse, onu bulursun.

İslâm'ı araştırıyorsan, bot bot kişiliklerden, hocalık kisvesi altında milyonları kaldıran kişilerin söylemlerini dinleme. Kur'an-ı Kerim önünde, oku. Meal ve tefsirini de oku. Meselâ, "Ağzı köpüren köpekleri öldürün." şeklinde bir hadis var. Bu hadisi dümdüz okursan, hayvan düşmanı bir din olduğunu düşünürsün. Fakat, hadisin ne zaman, hangi olaydan sonra söylendiğini bilirsen; kuduz salgınını durdurmak için olduğunu anlarsın.

Ben siyasetçilerde bile bunu yapıyorum. Bir konuşması varsa, olduğu gibi dinleyip karar vermiyorum. O konuşmayı nerede yapmış, kime söylemiş, hangi olay üzerine konuşmuş? Bunların hepsi durumu epey değiştirecek bilgiler. Bknz: Tüm servetim bu yüzük, hikâyesi...
Kuran’ı hatmettim ben zaten gayette iyi anladığımı düşünüyorum :)

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Kuran’ı hatmettim ben zaten gayette iyi anladığımı düşünüyorum :)
Herhangi bir tefsiri okumadı isen, "Köpekleri öldürün." olayı gibi yanlış bilgiler edinebilirsin.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Herhangi bir tefsiri okumadı isen, "Köpekleri öldürün." olayı gibi yanlış bilgiler edinebilirsin.
Hayır her şeyi harfi harfine araştırdım Kuran o zamanlar daha çok o döneme hitap ediyordu o yüzden bende o tarihlerde ne olduğunu araştırdım

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Top Bottom