Neler Yeni

Diyette başarısızım?

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
sabri reis
zar zor 1 ayda 3 kilo verebildim çevrem sürekli yemeye zorladığı için diyette olduğumu bildikleri halde zorluyorlar sonra bana çok kilolusun demeyi biliyorlar cidden sinirim bozuluyo bu durumu çözüm önerileriniz nelerdir bana? şimdiden sağolun

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz
zar zor 1 ayda 3 kilo verebildim çevrem sürekli yemeye zorladığı için diyette olduğumu bildikleri halde zorluyorlar sonra bana çok kilolusun demeyi biliyorlar cidden sinirim bozuluyo bu durumu çözüm önerileriniz nelerdir bana? şimdiden sağolun
Bende öyleyim djdjsjsjs. 1 senedir diyetisyene gidiyorum. 20 kilo verip 10 aldım. Diyetisyenimin ilk başarısız hastayım. Kadın bile şaşkın.

d0stuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Muhittin Y.
Aralıklı oruç tutabilirsin Ramazan orucu gibidir günde 2 öğün yeniyor istediğin zaman su içebilirsin. Birde ketojenik diyet var kilo almada sıkıntım olduğu için araştırmadım. Dr. Eric Berg türkçe dublaj Youtube kanalından öğrenebilirsin

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
sabri reis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende öyleyim djdjsjsjs. 1 senedir diyetisyene gidiyorum. 20 kilo verip 10 aldım. Diyetisyenimin ilk başarısız hastayım. Kadın bile şaşkın.
günlük kaç kalori açık v-bırakıyorsunuz boy yaş kilo kaç bide cinsiyet ve size kaç kalorilik diyet verdiler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,787
Üyeler
161,497
Son üye
atesontop