Tatlandırıclı ve az kalorili tatlı vb. yiyebilirsin tabi onu da pek önermem.diyetteyim çok az yemek yiyip 500 kalori civarı kalan 1500 kaloriyi tatlıdan alsam haftada bir gün için sıkıntı olur mu sizce?
Canım çok tatlı istiyor dayanamıyorum bomba yaptım fırında şuan
Ama önerim kesinlikle Muz yemendir. Ama iyi yetişmiş tatlı muz olsun. Ya da yoğurt muz karıştırıp tatlı niyetine tüket.diyetteyim çok az yemek yiyip 500 kalori civarı kalan 1500 kaloriyi tatlıdan alsam haftada bir gün için sıkıntı olur mu sizce?
1.5 ayda 12 kilo verdim ama son 2 haftadır kilom sabitlendi hızlı verdiğim için sıkıldım biraz galiba sizce hak ettim mitatlıyı hak ettiğini düşünüyorsan ye ama yeni başlamışsındır ya da şu ana kadar hak ettiğini düşünmüyorsan iradesiz zayıf bir insan olduğunu hatırlayarak ye tatlını.
ye ye sıkıntı yok o zaman zaten senin cheat day yapma zamanın tam.1.5 ayda 12 kilo verdim ama son 2 haftadır kilom sabitlendi hızlı verdiğim için sıkıldım biraz galiba sizce hak ettim mi
Tost ekmeğine çikolata, isteğe göre biraz pekmez, bal, damla çikolata, muz, çilek koy mükemmel oluyor.diyetteyim çok az yemek yiyip 500 kalori civarı kalan 1500 kaloriyi tatlıdan alsam haftada bir gün için sıkıntı olur mu sizce?
Kalori bombası deneyeceğimTost ekmeğine çikolata, isteğe göre biraz pekmez, bal, damla çikolata, muz, çilek koy mükemmel oluyor.
Doyurucu bu arada ha. Gün içinde yeme imkanın olmayacaksa hem kahvaltı hem öğle için ye mükKalori bombası deneyeceğim