Dizce yayın için hangisi

hüseyin_

80+
Reaksiyon skoru
7
Sizfe yayın için
i5 6400 mü
İ7 2600k mı
Veya oyun nperformansı internetim yeterli

Sizfe yayın için
i5 6400 mü
İ7 2600k mı
Veya oyun nperformansı internetim yeterli
2600k yayın için(8 çekirdek olduğu için dedim diğer unsurlarda da yüksek görünüyor ama kesin emin değilim)

İkisi arasından 2600K. 6400'ün aksine 4/8 bir işlemci, tek çekirdek performansları eşit fakat çok çekirdekte 2600K daha iyidir. Ama ben ikisi yerine 10100F öneririm. Bütçe nedir?

i5 6400 alırsanız daha iyi olur
internet değerleriniz ne kadar?
Ayrıca ekran kartınız nedir?

İntermet upload 5 download 15
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1050 ti

İkisi arasından 2600K. 6400'ün aksine 4/8 bir işlemci, tek çekirdek performansları eşit fakat çok çekirdekte 2600K daha iyidir. Ama ben ikisi yerine 10100F öneririm. Bütçe nedir?
Ben ekran kartsız almayı düşünüyorum ekran kartını ayrı alacam

İntermet upload 5 download 15

1050 ti

Ben ekran kartsız almayı düşünüyorum ekran kartını ayrı alacam
Bütçe nedir? 10100F sistem dizilebilir.

adam hangi işlemci yayın için iyi demiş sen 10100f li istem diz demişsin konuyu kirletmemeni öneririm
Onun yerine daha iyi bir tavsiye veriyorum? Zira iki işlemci de oldukça eski ve ölü soketler. Daha iyi ve yeni bir alternatif var iken neden eski bir model alınır ki?

Ayrıca bunun konuyu kirletmek ile alakası yok.

Onun yerine daha iyi bir tavsiye veriyorum? Zira iki işlemci de oldukça eski ve ölü soketler. Daha iyi ve yeni bir alternatif var iken neden eski bir model alınır ki?

Ayrıca bunun konuyu kirletmek ile alakası yok.
yeni işleci için para, yeni bir anakart haliyle yeni bir ram. evet düşünceniz güzel ama arkadaş iki işlemciden birini istemiş ve bizede ya 6400 ya da 2600k demek düşer.

yeni işleci için para, yeni bir anakart haliyle yeni bir ram. evet düşünceniz güzel ama arkadaş iki işlemciden birini istemiş ve bizede ya 6400 ya da 2600k demek düşer.
İki işlemci de farklı soketler. Arkadaş ikisini de almamış muhtemelen. Bir de 10100F zaten ikisinin ikinci el fiyatında. Arkadaşa ben bütçesini sordum ve iki işlemci arasından daha iyi olanını söyledim. Farkında mısınız bilmiyorum ama şuanda boş mesaj yazıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,959
Üyeler
191,187
Son üye
HacıPro
Geri