Neler Yeni

Toplama sistem sizce iyi mi

KEDULLAH HOCA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Ahmet ylmz
Bütçe
130000
fiyati,828897277.html
Sistem sizce nasıl güzel olmuş mu

Bünyamina

80+ Platinum
Çok ya bu fiyat. İleride çıkacak hazır sistemler daha uygun olur. Ekran kartının üstüne çok koyuyorlar.

Satriani

80+ Bronze
fiyati,828897277.html
Sistem sizce nasıl güzel olmuş mu
Parçalar gayet güzel, zaten tek tek toplamanın olayı istediğin malzemeyi alabilmek.
Hazır sistemlerde asla bu kadar fazla parça istenen gibi olmuyor, o yüzden ucuza gelebiliyor bazen, bu da tercih meselesi.

KEDULLAH HOCA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Ahmet ylmz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok ya bu fiyat. İleride çıkacak hazır sistemler daha uygun olur. Ekran kartının üstüne çok koyuyorlar.
Bilmiyorum şuanki hazır sistemlerde 240mm sıvı soğutma dandik psu falan monitörsüz 125k falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Parçalar gayet güzel, zaten tek tek toplamanın olayı istediğin malzemeyi alabilmek.
Hazır sistemlerde asla bu kadar fazla parça istenen gibi olmuyor, o yüzden ucuza gelebiliyor bazen, bu da tercih meselesi.
Hazır sistemlerde bu barçalar daha pahalı oluyor her türlü ondan hem monitör de var içinde umarım fiyatı iyidir

Satriani

80+ Bronze
Bilmiyorum şuanki hazır sistemlerde 240mm sıvı soğutma dandik psu falan monitörsüz 125k falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hazır sistemlerde bu barçalar daha pahalı oluyor her türlü ondan hem monitör de var içinde umarım fiyatı iyidir
Zaten istediğin parçaları toplayacaksan hazır sistemlerde yükseltme yaptıkça uçuyor fiyat, tek tek alırken daha uygun yeri bulabiliyosun ya da Amazon gibi takside bağlayıp kolay ödüyorsun.
Ben de aynı şekilde topluyorum mesela, şu an güç kaynağı, monitör ve ekran kartı kaldı. Açıkcası ne kadara mal olacağına bakmıyorum, çünkü nasıl olsa daha da artacak bu fiyatlar.

Top Bottom