Neler Yeni

Dizeceğim sistemin son hali sizce nasıl??

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
efe araci
teşekkür ederim knkm , kasa ve soğutucuyu nasıl buldun iş yapar mı?
kasayı çok seviyorum soğutucuyuda ben önermiştim galiba :D gayet güzel ilerde 7800x3d veya 9800x3d gibi işlemciler alırsanız o soğutucu bunlarıda rahatça soğutur.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Doğukan Barut
tamam o zaman m2 psu degistirmen daha mantikli olurdu zaten 7500f simdilik iyidir ileride 9000 serisine veya sonrasina yukseltirsin zaten simdiden hayirli olsun
aynen öyle knk temeli sağlam tutayım işlemci bir şekilde geliştirilir teşekkür ederim iyi yorumun için :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasayı çok seviyorum soğutucuyuda ben önermiştim galiba :D gayet güzel ilerde 7800x3d veya 9800x3d gibi işlemciler alırsanız o soğutucu bunlarıda rahatça soğutur.
thermalright önerdiler hep ondan onu seçtim bilmiyorum başka iyi olan var mı? gönül isterdi sıvı soğutmaya geçeyim ama maalesef öyle bir bütçe yok :(

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
efe araci
aynen öyle knk temeli sağlam tutayım işlemci bir şekilde geliştirilir teşekkür ederim iyi yorumun için :)

thermalright önerdiler hep ondan onu seçtim bilmiyorum başka iyi olan var mı? gönül isterdi sıvı soğutmaya geçeyim ama maalesef öyle bir bütçe yok :(
hocam phantom spirit bütün 240mm sıvı soğutuculardan daha iyi performansa sahip rahat olun.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Doğukan Barut
hocam phantom spirit bütün 240mm sıvı soğutuculardan daha iyi performansa sahip rahat olun.
teşekkür ederim dostum iyi yorumların için inşallah en kısa sürede gelsin de toplayayım :) :)

daha önce kule tipi kurmadım inşallah kurabilirim

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
efe araci
teşekkür ederim dostum iyi yorumların için inşallah en kısa sürede gelsin de toplayayım :) :)
topladığınızda yorumlarınızı çok merak ediyorum :D sizin gibi bende heyecanlandım nedense buraya yazarsanız bakmayı çok isterim hayırlı olsun :peepokalp:

daha önce kule tipi kurmadım inşallah kurabilirim
hocam çok bir zorluğu yok sıvı kurduysanız bunu hayli hayli kurarsınız aldığınızda vidaları teke teker yerine çarpaz ve eşit şekilde sıkarsanız sorunsuz olur ve jelatini çıkarmayı unutmayın :D

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Doğukan Barut
topladığınızda yorumlarınızı çok merak ediyorum :D sizin gibi bende heyecanlandım nedense buraya yazarsanız bakmayı çok isterim hayırlı olsun :peepokalp:
inşallah hocam sağa sağlam gelsin ilk sana dm den yazağım :) benimle beraber heycanlanan sevinen birine rastlamak nadirdir eline koluna sağlık vakit ayırıp yazdım allah razı olsun :)

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
efe araci
inşallah hocam sağa sağlam gelsin ilk sana dm den yazağım :) benimle beraber heycanlanan sevinen birine rastlamak nadirdir eline koluna sağlık vakit ayırıp yazdım allah razı olsun :)
ne demek hocam rica ederim hem benim ekran kartımın aynısını aldığınız için hemde imzamdaki gibi insanlara yardım etmeyi seviyorum siz de sabırla beni dinlediğiniz için ben de teşekkür ederim :peepokalp:

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Doğukan Barut
ne demek hocam rica ederim hem benim ekran kartımın aynısını aldığınız için hemde imzamdaki gibi insanlara yardım etmeyi seviyorum siz de sabırla beni dinlediğiniz için ben de teşekkür ederim :peepokalp:
Ömür boyu böyle olursunuz inşallah :)

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
M.Rüzgar Özen
dostlar 50k bütçe ile yapacağım bunlar bundan iyisi olur mu bilmem ama görüş ve önerileriniz benim için önemli ilk defa sıfırdan sistem diziyorum hem heyecanlıyım hem de aşırı mutluyum eğer görüşler olumlu ise sipariş geçeceğim şimdiden vakit ayırıp okuyup yorum yapanlar için çok teşekkür ederi..;

Anakart: https://www.amazon.com.tr/dp/B0CFY3...WMAHQCUMT&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it&th=1 ( 7.719,00TL)
İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz (Turbo 5.0GHz) 6 Core 12 Threads 38MB Cache AM5 İşlemci - Tray (5950TL)
Ram :patriot Memory Viper Venom RGB DDR5 RAM 32 GB (2X16GB) 6000MT/s CL30 UDIMM Masaüstü Oyun Bellek Kiti - PVVR532G600C30K (4600 TL)
Ekran kartı: Sapphire Radeon RX 7800 XT Nitro+ 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı(23230 TL )
M2: KIOXIA PCIe M2 1TB EXCERIA PRO NVMe 3D 7300/6400 MB/sn SSD ( 3200)
Kasa: DeepCool CK560 Siyah ATX Oyuncu Kasası(2700 TL )
psu: CORSAIR CX750 ATX 750W Güç Kaynağı – Sertifikalı 80 Plus Bronz – Düşük Gürültü – Kaplamalı Kablolar – Modüler Olmayan – AB – ( modüler olmayan ne demek bilmiyorum açıklayan olursa sevinirim ya da daha iyi bir psu önerecek olan olursa o da olur ) ( 3047 TL)
Soğutma: ThermalRight Phantom 120 TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu (1795 TL)

düşündüğüm sistem bu şekilde 51k falan yapıyor soğutucuyu cash ödeyip diğerlerini kart ile tek çekip yapacağım bilmiyorum bundan iyisi olur mu olmaz mı yorumlarsanız çok sevinirim...

Psu ıcın bronze degılde gold olan corsaırın rm750e modelını almanı tavsıye ederım ıslemcı ekran kartı sogutucu ram gıbı komponentlere sahıbım onerırım

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Doğukan Barut
Psu ıcın bronze degılde gold olan corsaırın rm750e modelını almanı tavsıye ederım ıslemcı ekran kartı sogutucu ram gıbı komponentlere sahıbım onerırım
knk o daha pahalı ajklsdkjlasj yeterli çok aştım bütçeyi

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
efe araci

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
M.Rüzgar Özen
bende goldu önercektim ama bütçeyi o kadar aşmaya gerek yok hocam :D
Hocam o kadar Sapphire nitro+ kullanıpta o sisteme bronz psu koymak ayıp olur bence, hem rm750e daha fazla korumaya sahip araştırmıştım.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
efe araci
Top Bottom