Neler Yeni

Dizeceğim sistemin son hali sizce nasıl??

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
efe araci
bak şimdi kararsız kaldım akvaryumda bu kuracağım sistem ile acayip durur he
hocam çok seksi bir görüntü olur :D ama siz bilirsiniz alıcağınız kasa da fena değildir.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Doğukan Barut
hocam çok seksi bir görüntü olur :D ama siz bilirsiniz alıcağınız kasa da fena değildir.
valla akvaryumun hava sirkilasyonu iyi değil diyorlar ne bileyim envai çeşit yorum var
Mesaj otomatik birleştirildi:

tam net bir maliyet çıksa okeyleyeceğim de işte ne kadar tutar kasalar başa baş fana ne kadar vereceğim

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
efe araci
valla akvaryumun hava sirkilasyonu iyi değil diyorlar ne bileyim envai çeşit yorum var

tam net bir maliyet çıksa okeyleyeceğim de işte ne kadar tutar kasalar başa baş fana ne kadar vereceğim
hocam akvaryumun kalitelisi her türlü daha iyi diye biliyorum ben sonuçta 3 fan ile değil 6 fan ile kullanabiliyorsunuz eğer kafanız çok karışacaksa direkt 55k ya alın geçin normal kasayı über süper bir artış olmayacaktır akvaryum ile.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kerem Sarıhan
Hocam bizim topladığımız sistem 42 k iken bu sistem ne olduda 50 k ya çıktı

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Doğukan Barut
hocam akvaryumun kalitelisi her türlü daha iyi diye biliyorum ben sonuçta 3 fan ile değil 6 fan ile kullanabiliyorsunuz eğer kafanız çok karışacaksa direkt 55k ya alın geçin normal kasayı über süper bir artış olmayacaktır akvaryum ile.
yok knk görünüş olarak da cezbediyor merak ettim, bir bakma şansın var mı ne kadar patlar?

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
efe araci
hocam arkadaş parça kalitesi olarak maximumu zorladı :D ondan dolayı böyle oldu senle topladığımız kasa da çok iyi ama sizin ki biraz daha fp üründen oluşuyor :D

yok knk görünüş olarak da cezbediyor merak ettim, bir bakma şansın var mı ne kadar patlar?
bakayım hocam sorun değil.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Doğukan Barut
ne zaman 42k idi knk parçalar ne idi

hocam arkadaş parça kalitesi olarak maximumu zorladı :D ondan dolayı böyle oldu senle topladığımız kasa da çok iyi ama sizin ki biraz daha fp üründen oluşuyor :D

bakayım hocam sorun değil.
adamsın

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Doğukan Barut
anakart micro atx, ben atx ve wifi olanı tercih ettim, kasayı daha iyi bir kasa aldım çelik gibi maşşlahh, m2 yi güncelledim psu aynı gibi duruyor ekran kartını da nitro ya geçtim knk

@barut https://www.google.com/shopping/pro...d=0ahUKEwiHldSl_9yLAxUxS_EDHaV_AHIQ8gIInAkoAA hocam şöyle bir FP kasa buldum gayet geniş ve büyük duruyor isterseniz bunu alabilirsiniz.
knk arkadaşın attığı deepcool kasa daha iyi değil miydi hem daha uyguna geliyordu hatta öyle hatırlıyorum

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
efe araci
anakart micro atx, ben atx ve wifi olanı tercih ettim, kasayı daha iyi bir kasa aldım çelik gibi maşşlahh, m2 yi güncelledim psu aynı gibi duruyor ekran kartını da nitro ya geçtim knk

knk arkadaşın attığı deepcool kasa daha iyi değil miydi hem daha uyguna geliyordu hatta öyle hatırlıyorum
hocam arkadaşın attığında fan bulunmuyor ondan dolayı daha ucuz benim attığımda 7 adet fan bulunuyor.

Sizin sisteminizde 32gb ram varmış şimdi fark ettim
bu arkadaşa da sistem topluyordu yine ben yardımcı oldum :D ikinizin de sistemi taş gibi oldu.

hocam arkadaşın attığında fan bulunmuyor ondan dolayı daha ucuz benim attığımda 7 adet fan bulunuyor.

bu arkadaşa da sistem topluyordu yine ben yardımcı oldum :D ikinizin de sistemi taş gibi oldu.
fakat büyüklük açısından daha büyüktür arkadaşın attığı kasa onu alıp 4 adet fan satın alıp yine kullanabilirsiniz oda iyidir.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Doğukan Barut

deepcol çelik gönderiyor knk o yüzden tercihimi ondan yana yapmıştım deprem bölgesinde yaşıyorum abi bir şey sallanıyor düşüyor nasip elbette ama kalın kasa tercihim şuanlık deepcolun normal kasaını alacam gibi bilmiyorum daha fazla arttırmaya gerek yok gibi duruyor

@barut https://www.google.com/shopping/pro...d=0ahUKEwiHldSl_9yLAxUxS_EDHaV_AHIQ8gIInAkoAA hocam şöyle bir FP kasa buldum gayet geniş ve büyük duruyor isterseniz bunu alabilirsiniz.
bir de knk

DeepCool AK620 ZERO DARK İşlemci Soğutucu bu mu yoksa thermal right mı soğutucu​

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,133
Üyeler
171,874
Son üye
OpssGamerShop
Top Bottom