hocam çok seksi bir görüntü olurbak şimdi kararsız kaldım akvaryumda bu kuracağım sistem ile acayip durur he
valla akvaryumun hava sirkilasyonu iyi değil diyorlar ne bileyim envai çeşit yorum varhocam çok seksi bir görüntü olurama siz bilirsiniz alıcağınız kasa da fena değildir.
tam net bir maliyet çıksa okeyleyeceğim de işte ne kadar tutar kasalar başa baş fana ne kadar vereceğimhocam çok seksi bir görüntü olurama siz bilirsiniz alıcağınız kasa da fena değildir.
hocam akvaryumun kalitelisi her türlü daha iyi diye biliyorum ben sonuçta 3 fan ile değil 6 fan ile kullanabiliyorsunuz eğer kafanız çok karışacaksa direkt 55k ya alın geçin normal kasayı über süper bir artış olmayacaktır akvaryum ile.valla akvaryumun hava sirkilasyonu iyi değil diyorlar ne bileyim envai çeşit yorum var
Mesaj otomatik birleştirildi:
tam net bir maliyet çıksa okeyleyeceğim de işte ne kadar tutar kasalar başa baş fana ne kadar vereceğim
Hocam bizim topladığımız sistem 42 k iken bu sistem ne olduda 50 k ya çıktıhocam çok seksi bir görüntü olurama siz bilirsiniz alıcağınız kasa da fena değildir.
yok knk görünüş olarak da cezbediyor merak ettim, bir bakma şansın var mı ne kadar patlar?hocam akvaryumun kalitelisi her türlü daha iyi diye biliyorum ben sonuçta 3 fan ile değil 6 fan ile kullanabiliyorsunuz eğer kafanız çok karışacaksa direkt 55k ya alın geçin normal kasayı über süper bir artış olmayacaktır akvaryum ile.
hocam arkadaş parça kalitesi olarak maximumu zorladıHocam bizim topladığımız sistem 42 k iken bu sistem ne olduda 50 k ya çıktı
bakayım hocam sorun değil.yok knk görünüş olarak da cezbediyor merak ettim, bir bakma şansın var mı ne kadar patlar?
ne zaman 42k idi knk parçalar ne idiHocam bizim topladığımız sistem 42 k iken bu sistem ne olduda 50 k ya çıktı
adamsınhocam arkadaş parça kalitesi olarak maximumu zorladıondan dolayı böyle oldu senle topladığımız kasa da çok iyi ama sizin ki biraz daha fp üründen oluşuyor
bakayım hocam sorun değil.
Sizin sisteminizde 32gb ram varmış şimdi fark ettimne zaman 42k idi knk parçalar ne idi
knk arkadaşın attığı deepcool kasa daha iyi değil miydi hem daha uyguna geliyordu hatta öyle hatırlıyorum@barut https://www.google.com/shopping/pro...d=0ahUKEwiHldSl_9yLAxUxS_EDHaV_AHIQ8gIInAkoAA hocam şöyle bir FP kasa buldum gayet geniş ve büyük duruyor isterseniz bunu alabilirsiniz.
hocam arkadaşın attığında fan bulunmuyor ondan dolayı daha ucuz benim attığımda 7 adet fan bulunuyor.anakart micro atx, ben atx ve wifi olanı tercih ettim, kasayı daha iyi bir kasa aldım çelik gibi maşşlahh, m2 yi güncelledim psu aynı gibi duruyor ekran kartını da nitro ya geçtim knk
knk arkadaşın attığı deepcool kasa daha iyi değil miydi hem daha uyguna geliyordu hatta öyle hatırlıyorum
bu arkadaşa da sistem topluyordu yine ben yardımcı oldumSizin sisteminizde 32gb ram varmış şimdi fark ettim
fakat büyüklük açısından daha büyüktür arkadaşın attığı kasa onu alıp 4 adet fan satın alıp yine kullanabilirsiniz oda iyidir.hocam arkadaşın attığında fan bulunmuyor ondan dolayı daha ucuz benim attığımda 7 adet fan bulunuyor.
bu arkadaşa da sistem topluyordu yine ben yardımcı oldumikinizin de sistemi taş gibi oldu.
deepcol çelik gönderiyor knk o yüzden tercihimi ondan yana yapmıştım deprem bölgesinde yaşıyorum abi bir şey sallanıyor düşüyor nasip elbette ama kalın kasa tercihim şuanlık deepcolun normal kasaını alacam gibi bilmiyorum daha fazla arttırmaya gerek yok gibi duruyorhocam arkadaşın attığında fan bulunmuyor ondan dolayı daha ucuz benim attığımda 7 adet fan bulunuyor.
bu arkadaşa da sistem topluyordu yine ben yardımcı oldumikinizin de sistemi taş gibi oldu.
bir de knk@barut https://www.google.com/shopping/pro...d=0ahUKEwiHldSl_9yLAxUxS_EDHaV_AHIQ8gIInAkoAA hocam şöyle bir FP kasa buldum gayet geniş ve büyük duruyor isterseniz bunu alabilirsiniz.