Neler Yeni

Dizel araba hangi devirde kullanılmalı?

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Dizel Ford Connect aracım var. Dizel araçlarda daha EGR tarzı bir şey var sanırım ve bunlar yüksek egzoz manifold sıcaklıklarında eriyormuş. Kaç bin devirlerde egzoz manifoldunu ısındırabilirim. İdeal devirler nedir?

Mr8ilgin

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,830
İsim
Yavuz
Onu tam bilmiyorum ama yüksek devirde kullanılması lazım bazen mazot filtresine temizlemesi için.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Her zaman düşük devirde kullanma. Arada gaza bas ki filtre tam işini yapsın.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dizel Ford Connect aracım var. Dizel araçlarda daha EGR tarzı bir şey var sanırım ve bunlar yüksek egzoz manifold sıcaklıklarında eriyormuş. Kaç bin devirlerde egzoz manifoldunu ısındırabilirim. İdeal devirler nedir?
Katalizörü açmak için vs. Bir süre seri kullanım olabilir ama egr içini temizlemek çok kolay değil. Söküp temizlemek çok daha mantıklı yani. Eğer tıkalıysa iptalde ettirebilirsin aynı zamanda. Beyindende iptal ediyolar aynı zamanda.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Katalizörü açmak için vs. Bir süre seri kullanım olabilir ama egr içini temizlemek çok kolay değil. Söküp temizlemek çok daha mantıklı yani. Eğer tıkalıysa iptalde ettirebilirsin aynı zamanda. Beyindende iptal ediyolar aynı zamanda.
Seri kullanımdan kastınız nedir hocam? Devir olarak hangi devirler uygundur? Durduk yere arabaya da zarar vermek istemiyorum.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Seri kullanımdan kastınız nedir hocam? Devir olarak hangi devirler uygundur? Durduk yere arabaya da zarar vermek istemiyorum.
Daha yüksek devirli kullanmak vs. Connectin tam vites aralıklarını bilmiyorum ama 3500 4000 arası normaldir. Hava filtresi ne oldu? Uydu mu?
Yazılım yaptırdın mı?

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha yüksek devirli kullanmak vs. Connectin tam vites aralıklarını bilmiyorum ama 3500 4000 arası normaldir. Hava filtresi ne oldu? Uydu mu?
Yazılım yaptırdın mı?
Yazılım için konuştum ancak fiyat olarak bana biraz tuzlu geldi. Yaza doğru yaptırabilirim. Filtreyi uydurma işi sıkıntı çıkarabilirmiş bu yüzden iade ettim. Connect'in ideal vites aralıkları genelde 2000 ila 2500 arası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,632
Üyeler
172,877
Son üye
Gadget121
Top Bottom