ben olsam poco pad alırdım , her şeyiyle dolu dolu cihaz.Honor Pad 8 (8 GB / 256 GB) - Redmi Pad SE (8 GB / 128 GB) - Samsung Galaxy Tab A9+ (4 GB / 64 GB) - Poco Pad Karşılaştırması - Epey
Epey - Honor Pad 8 (8 GB / 256 GB) - Redmi Pad SE (8 GB / 128 GB) - Samsung Galaxy Tab A9+ (4 GB / 64 GB) - Poco Pad özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
bütçene hangisi uyuyorsa onu alabilirsin hepsi dizi film için yeter
google servisleri 2.parti uygulamalarla iniyor.Üstüne biraz daha koyup MatePad 11 klavye+kalem almak daha mantıklı değil mi?
Honor Pad X9 8GB alacaktım 6.999 TL fiyatı vardı dün. Bugün her yerde 8.999 TL yapmışlar.
Bana pek mantıklı gelmedi , en önemlisi google servislerinde korsana yönelmen gerek , poco pad e göre bataryası 3000 mah daha az , ekranı daha küçük , hafıza 128 gb daha az , ram 2 gb daha az , işlemcisi poco dakine göre eski. Çözünürlük ve paneller aynı zaten. Pek bir artısını göremedim. Kalem ve klavye cezbedici geldiyse poco 2000 lira daha ucuz zaten huawei ye göre. Gidersin o 2000 lira ile bluetooth klavye ve kalem alırsın zaten çok önemli değil. OLED panel falan olsa evet cezbedici olabilirdi ama değilÜstüne biraz daha koyup MatePad 11 klavye+kalem almak daha mantıklı değil mi?
Honor Pad X9 8GB alacaktım 6.999 TL fiyatı vardı dün. Bugün her yerde 8.999 TL yapmışlar.
Evet dediğiniz mantıklı. Honor Pad X9 zamlanmasaydı onu alacaktım. Şu an Poco Pad alacağım gibi görünüyor. Aslında fiyat olarak o kadar çıkmak istemiyorum ama dizi, film izlemek öncelikli amacım ve bu yüzden ekran boyutu, kalitesi benim için çok önemli. 5-6K bandındakiler özellik olarak düşük kalıyor gibi :/Bana pek mantıklı gelmedi , en önemlisi google servislerinde korsana yönelmen gerek , poco pad e göre bataryası 3000 mah daha az , ekranı daha küçük , hafıza 128 gb daha az , ram 2 gb daha az , işlemcisi poco dakine göre eski. Çözünürlük ve paneller aynı zaten. Pek bir artısını göremedim. Kalem ve klavye cezbedici geldiyse poco 2000 lira daha ucuz zaten huawei ye göre. Gidersin o 2000 lira ile bluetooth klavye ve kalem alırsın zaten çok önemli değil. OLED panel falan olsa evet cezbedici olabilirdi ama değil
piyasaya şöyle 15k civarlarına oled bir tablet gelse tadından yenmezde yok işte. Film diziyi oled panelden izlemenin keyfi bir başka olurEvet dediğiniz mantıklı. Honor Pad X9 zamlanmasaydı onu alacaktım. Şu an Poco Pad alacağım gibi görünüyor. Aslında fiyat olarak o kadar çıkmak istemiyorum ama dizi, film izlemek öncelikli amacım ve bu yüzden ekran boyutu, kalitesi benim için çok önemli. 5-6K bandındakiler özellik olarak düşük kalıyor gibi :/