18-20 000 arası uzun süre kullanacağım tablet önerisi.
Ders çalışmak ve Online birlikte film izlemek için kullanacagım.
Bu pappermate edition yalnız normal ekrandan farkli bilginize @fatihjr11HUAWEI MatePad 11.5 S | Ultra İnce ve Hafif Tablet
HUAWEI Matepad 11 5 S, bilgisayar düzeyinde uygulamalarıyla ofis ve okul çalışmalarını kolaylaştırır Yansıma önleyici PaperMatte ekran gözlerinizi yormaz Şimdi satın alın!consumer.huawei.com
aktif olarak kullandığım model kalitesi olsun donanımı olsun memnunum.
işlemcisini merak edenler snapdragon 7 gen4 ile benzer (daha yüksek ama aralarında çok fark yok)
google meselesi kolayça çözülebiliyor hiç sorun yaşamadım bir süredir kullanıyorum
- efetg
- Cevaplar: 41
- Forum: Sıcak Fırsatlar
kaçırmayın son 1.5 gün bu fiyat için
Pappermate artı bi özellik tablete premium bi doku ve kagıt hissi yapıyorBu pappermate edition yalnız normal ekrandan farkli bilginize @fatihjr11
Aynı tabletin normal versiyonuna sahibim. Pappermate sevmesiğim için normal aldım. Alacak olan arkadaş da buna dikkat etsin diye yazdım. Attığın sayfanın altında normal versiyon da var oradan istediğini seçebilir. Onun için yazdım.Pappermate artı bi özellik tablete premium bi doku ve kagıt hissi yapıyor
google destekliyor mu ? herhangi bir sorun yaşar mıyım bu anlamdaBu pappermate edition yalnız normal ekrandan farkli bilginize @fatihjr11
Ben sorun yaşamıyorum sadece bazen internette problem olabiliyor. Google YouTube gibi uygulamalara GBox adında bir uygulama sayesinde girebiliyorsungoogle destekliyor mu ? herhangi bir sorun yaşar mıyım bu anlamda