Dizi/Film Önerisi Bekliyorum +90 Dizi Bitti Liste Ekliyorum

DESMOND

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
300
+90 Diziden sonra dizi bulmakta gerçeten zorlanıyorum. Evet çok standart öneriler oluyor GOT gibi ama içimden gelmiyor şuanlık. Önerilere yinede açığım pişman etmiycek zaman kaybı dedirtmeyecek sıkmayan diziler lütfen.
Screenshot_1.webp
Screenshot_2.webp
Screenshot_3.webp

Screenshot_4.webp
Screenshot_5.webp

Bu listeye ek olarak Arcane, Mindhunter, Love Death Robots, Anne, Punısher, Better Call Soul da bitirdim resime eklemedim.

Buradaki 5 sayfa öneri yetmedi mi?

Supernatural
Sons of Anarchy
The Wire
The Old Guard
MobLand
The Day of the Jackal.

+90 Diziden sonra dizi bulmakta gerçeten zorlanıyorum. Evet çok standart öneriler oluyor GOT gibi ama içimden gelmiyor şuanlık. Önerilere yinede açığım pişman etmiycek zaman kaybı dedirtmeyecek sıkmayan diziler lütfen.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu listeye ek olarak Arcane, Mindhunter, Love Death Robots, Anne, Punısher, Better Call Soul da bitirdim resime eklemedim.
Person of interest

Buradaki 5 sayfa öneri yetmedi mi?

Supernatural
Sons of Anarchy
The Wire
The Old Guard
MobLand
The Day of the Jackal.
Dostum o 5 sayfa incelersen zaten sohbet ettiğimiz aynı zamanda bir konu. Yazılan önerilen dizilerden 10 tane önerildiyse 7 8i zaten izlediğim diziydi. Örnek rakam verdim. Orda yazılan dizilerden de kaç tane izledim bitirdim. Ve bu tavır nedir '' yetmedi mi? '' konu açmak yasak mı veya senden izin mi almalıydım kusura bakma. Önerildi diye de hepsini izleyecek değilim belki kafama yatmadı konusu hoşuma gitmedi sevmediğim bir tür vs. Şunu sorucam The Wire izlemek istiyorum daha öncede bu diziyi sitelerde bulamadım bulduğum yerlerde de dizinin sesi altyazısı bozuk. Türkçe dublaj konuşuyorlar birden altyazıya geçiyor. Altyazı halini bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Person of interest
Çok severek izledim on numara dizi unutsam tekrar izlesem keşke

Son düzenleme:
prison break?

The Vampire Diares, The orginals öneririm The legacies diye bir dizisi daha var ama izleyicilerin çoğunluğu hiç beğenmemiş sadece son bölümünü izleyebilirsiniz isteğe bağlı.

The Vampire Diares, The orginals öneririm The legacies diye bir dizisi daha var ama izleyicilerin çoğunluğu hiç beğenmemiş sadece son bölümünü izleyebilirsiniz isteğe bağlı.
Aslında The Wire yorumları falan çok güzeldi ona başladım ama Türkle Dublaj hep dizi. Saçma şekilde bazen ingilizce konuşuyorlar bazen türkçe dublaj. Sabit altyazı düzgün kalitede şu diziyi bulamadım

hocam bu sitenin adı ne ?

çıtır çerez olsun dersen how to sell drugs online eh işte, yine beklentiyi çok yüksek tutmadan manifest olabilir ikisi de kesinlikle izle diyebileceğim diziler değil fakat hoşuna giderse izlenirler

çıtır çerez olsun dersen how to sell drugs online eh işte, yine beklentiyi çok yüksek tutmadan manifest olabilir ikisi de kesinlikle izle diyebileceğim diziler değil fakat hoşuna giderse izlenirler
The Originals başladım şuan vampir dizisi normalde pek tercih etmem de bakalım nasıl olcak. Yorumarında TVD diye bir dizi daha varmış o biraz daha aşk temalıymış önce o sonra bunumu izlemek lazım bilmiyorum ama buna başladım artık

(ilk serisi )the vampire diaries, (ikici serisi) The Originals, tavsiye ederim güzel bir yapım

Geri