Neler Yeni

Dizi Önerir Misiniz?

Gizemss

80+ Gold
Katılım
8 Mayıs 2020
Mesajlar
7,347
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,109
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Bakacağım teşekkürler.
Peaky Blinders'ı ne kadar izledin bilmiyorum ama bence bir şans daha ver. Sıkıcı bölümleri var elbet ama sonradan açılıyor. Vikings'de tam olarak kaçta ölüyordu bilmiyorum ama 5. sezon çöp 4'ü bitirmeni öneririm. Sanırım 4'de ölüyordu zaten. The Witcher'ın oyunu 200 saat falan sürüyordu sanırım yani dizisini izleyebilirsin. Zaten abartıldığı kadar bir şey yok. Bir tık zorlanabilirsin ama anlarsın konuyu. Dizinin tek sorunu zaman geçişlerini becerememiş olmaları zaten. Prison Break'da 3. ve 4. sezon sıkabilir ama 5'de güzel bağlamışlar. Bojack Horseman dediğim gibi sonu hüsran ama çok güzel zaman geçirtiyor. İlk sezonda bırakmazsan tabi :D The Walking Dead zaten çok eski bir dizi. Hala devam ediyor ama 6'dan sonra çöp olma yoluna giden bir dizi. Başlarda zombi vs insandan, insan vs insan savaşına dönüyor. O yüzden gerçekçiliğini kaybedip sıkıyor. Hele ki Glenn öldükten sonra benim için bitti zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:


Bilmiyorum beni sıktı 6-7'de falan. Birde üstüne Netflix bitti nerde kaldığımı falan unuttum kötü oldu. Bitirmek istiyordum. Sonu çok kötü diyorlar ama. Spoiler vermeden sonu hakkında bir şey söyleyebilir misin? Kötü veya iyi vs. diye.
Sonu sezonu kötü ben beğenmedim. Ayrıca yorumun için teşekkürler dikkate aldım hepsini. :)
Sherlock izle tüm zamanların en iyi dizilerinden
the 100 harika işlenmiş bir konusu var
witcher gene harika bir dizi
Sherlock izledim. The 100 izledim. Witcher oyununu oynamadan dizisine başlamam. :D
https://www.youtube.com/channel/UC4-bGrwiQOCVpvQwEGWaqGA/videos

Bu kanalda baya bir dizi/film önerisi var videolara göz gezdir görürsün. Ayrıca gayet pozitif bi kanal
Bakıyorum şimdi. Teşekkürler. :)
 

J4rvisM

80+ Gold
Katılım
24 Mart 2020
Mesajlar
6,996
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,176
İsim
Jarvis-M
Bakacağım teşekkürler.

Sonu sezonu kötü ben beğenmedim. Ayrıca yorumun için teşekkürler dikkate aldım hepsini. :)

Sherlock izledim. The 100 izledim. Witcher oyununu oynamadan dizisine başlamam. :D

Bakıyorum şimdi. Teşekkürler. :)

hocam maşallah sen önersen az da ben izliyeyim :)
 

asemih159

80+ Bronze
Katılım
9 Nisan 2020
Mesajlar
862
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
Konum
c:\windows\system32
İsim
Semih
Dizi önerisi verir misiniz? Netflix de olursa daha iyi benim için.
The Big Bang Theory
Klasiktir, komiktir.
Aynı zamanda gerçek zamanlı kahkaha efekti kullanır. Ne dediğimi anlamadıysanız Barış Özcanın videosunda anlatıyor.


Ben bu videoyu izledikten sonra diziyi farklı bir bakış açısıyla izlemeye başladım.
 

Gizemss

80+ Gold
Katılım
8 Mayıs 2020
Mesajlar
7,347
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,109
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Hayatıma anlam katan, birçok konuda güzel etkiler bırakan diziler. Gerçekten hepsi birbirinden güzel. Hepsini izlemeni tavsiye ederim. Elbette buraya yazmayı unuttuğum, yazamadığım birçok dizi daha var ama şuanlık aklıma gelenler bunlar.

Breaking Bad (Netflix'in IMDb puanı en yüksek dizisi. 9.5 falandı sanırım. Kanser olan bir kimya öğretmeninin ölmeden önce ailesi için illegal yollarla para biriktirmeye çalışmasını anlatıyor. Netflix'in en yüksek IMDb puanını alan bir dizi demem izlemek için yeterli bir sebep sanırım :D)

Peaky Blinders (Eski zamanda geçen bir mafya çetesinin başından geçen olayları ve nasıl büyüdüklerini anlatan bir dizi. Belgesel tarzı değil tabii ki. Sıkıcı bölümleri var elbet ama çok güzel bir dizi. Cillian Murph çok güzel oynamış gerçekten tebrik ederim.)

Vikings (Bu diziyi anlatmaya kelimeler yetmez. İzlerken gerçekten çok zevk aldım. Adı üstünde vikingleri anlatan bir dizi. Böyle deyince sanki belgesel tarzı bir şey gibi gözükmüş olabilir ama alakası yok. Bu diziye yorum yapmak zor izleyip görmen lazım. Sıkıcı sahneleri tabii ki var ama efso dizi.)

The Witcher (Bir tık anlamakta zorlanabilirsin eğer kitabını okumadıysan veya oyununu oynamadıysan. Ben hiçbir oyununu oynamamış ve kitabını okumamış biri olarak izlediğimde bir tık zorlandım anlamakta ama çok efsane dizidir. Tek kötü yanı zaman geçişlerini becerememiş olmalarıdır. Bunu kendileri de kabul etti zaten. Savaş sahneleri için Henry Cavill özel bir program ile çalışmış. Dövüş sahnelerinde zevkin doruklarına ulaşıyorsun. 2. sezonu çıksa da izlesek :D)

11.22.63 (Çok güzel bir dizidir kendisi. Geçmişe giden bir adamın John F. Kennedy suikastını önlemeye çalışmasını anlatıyor. Böyle yazınca sıkıcı gibi gözüküyor ama izlemezsen çok şey kaybedersin. Yanlış hatırlamıyorsam sadece 1 bölümünde biraz sıkılmıştım ama onun haricinde su gibi akıyor. Bu dizi de 7 saat falandı heralde. 7 saatlik bir sinema filmi gibi :D)

Stranger Things (Herkes ergen dizisi diye önyargıyla yaklaşıyor ama bence tam tersi. Kesinlikle bir şans verilmesi gereken bir dizi. İlk sezon görsel efektler çok kötü ama 3. sezonda düzeltmişler. Hikaye konusunda asla 1 kere bile sıkmadı. Kadrosu tamamen çocuklardan oluşan bir dizi. tabii ki de büyük yaşta insanlar da var ama genel kadro çocuklardan oluşuyor. Bu diziyi izlediğimde gerçekten çok zevk aldım ve tek oturuşta bitirdim. 7 saat falan sürüyor zaten. 4. sezon bir an önce çıksa keşke :D)

Punisher (Bi tık abartı bir dizi. Abartı dediğim dizinin kötü olması değil baş kahramanımız Frank Castle'ın tek başına ordu devirmesi :D Ama çok efso dizidir. Sıkmaz. Hikayesi güzeldir. İzlerken çok pis gaza gelebilirsin :D)

Prison Break (Michael Scofield abimizin üstün zekası ile suçsuz yere hapse girip idama çarptırılan abisini kurtarmaya çalışmasını anlatan bir dizi. 3. ve 4. sezon çok sıkıcı ama diğer sezonlar güzel.)

The Walking Dead (6. sezondan sonra yavaş yavaş bozmaya başlayan 7'ye doğru tam bitti dediğim 8'i zar zor izleyip bıraktığım bir dizi. 6'ya kadar gerçekten her şey çok güzel. Görsel efektler ilk sezonlarda kötü çünkü çok eski bir dizi. İzlemeni kesinlikle öneririm.)

Bojack Horseman (1. sezonu bi tık sıkan ama 2'den sonra çok bağlayan bir dizi. Eğer gerçekten 1. sezonda sabredip izlersen çok seviceksin. Malesef aniden bir sorun nedeniyle dizi yarıda kesildi ve final yapamadı ama olsun be çok güzel dizi. Farklı bir bakış açısı katıcağına eminim.

How I Met Your Mother (Netflix'im bittiği için kaçınca sezon kaçıncı bölümde kaldığımı bilmiyorum ama en son 6 veya 7. sezonda falandım heralde. Objektif bir yorum yapmam gerekirse başlarda çok zevk alarak izliyordum ama bi dönem oldu 1 ayda 2 bölüm falan izlemeye başladım. Sanırım her dizide olduğu gibi sıkıcı sezonlara denk geldim ve bıraktım. Üstüne Netflix'im bitince nerde kaldığımıda unuttum :D Ama güzel dizidir 20dk'lık kısa bölümlerden oluşur ve su gibi akar :D)

Umarım yardımcı olmuşumdur. İzlemeyen arkadaşlar varsa kesinlike izlemelerini öneririm. Son 3 dizi pek sarmayabilir. Herkese göre değil ama diğer dizileri herkesin seveceğinden eminim. Yardımcı olduysam bir like atarsan sevinirim.
hocam maşallah sen önersen az da ben izliyeyim :)
Hemen hemen izlediğim tüm diziler burada. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

The Big Bang Theory
Klasiktir, komiktir.
Aynı zamanda gerçek zamanlı kahkaha efekti kullanır. Ne dediğimi anlamadıysanız Barış Özcanın videosunda anlatıyor.


Ben bu videoyu izledikten sonra diziyi farklı bir bakış açısıyla izlemeye başladım.
Netflixte yok maalesef. :/
 

hanzos

80+ Bronze
Katılım
25 Nisan 2020
Mesajlar
960
the witcher

la casade papel

hakan muhafız

rick and morty

vıs a vıs

prision break
 
Katılım
13 Nisan 2020
Mesajlar
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Abdullah

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

bilemiyorum altan
Moderatör
Katılım
26 Mart 2020
Mesajlar
17,803
En İyi Cevap
26
Dizi önerisi verir misiniz? Netflix de olursa daha iyi benim için.
Bu dönemlerde izleyebileceğiniz dizi önerilerim, umarım işinize yarar.
Herkesin bildiği GOT, LCDP gibi dizileri söylemeyeceğim.

Outlander (Asıl konusu tarih sayılabilir ama konu, oyuncular kısacası her şey efsane ve görebileceğin en itici nefret ettirecek kötü karaktere sahip.)

Adventure Time (Çizgi film olduğuna bakma uzun ve efsane bir yapım, Gravity Falls da öyle.)

Atiye (Türk dizisi ve Muhafız'dan daha iyi diyebilirim, konusu da gayet güzel. Ortalama bir dizi.)

The Witcher (İzlemediysen kesin izlemen lazım.)

Sherlock (Efsane dizidir, efsane pilot twistlere sahiptir.)

Death Note (Anime olmasına takılma bunu izledikten sonra Sherlock'un pilot twistleri bile zayıf kalıyor. Efsane bir yapım, animelerin efendisi.)

Breaking Bad (Şimdiye kadar izlememen hata. Herkes biliyor ama yine de yazmazsam olmazdı.)

Prison Break (Şu ana kadar çıkan bütün diziler arasında rahat ilk sıralara girer. Breaking Bad gibi kült bir yapımdır.)

Avatar: The Last Airbender (Çizgi film ama herkesin bildiği ve izlemesi gereken harika bir yapım. Devam dizisi Korra da gayet iyi.)

Love, Death & Robots (Çok sıradışı bir şekle sahip, garipseyeceğin efsane bir dizi.)

Dark (Beynini diğer dizilere nazaran kullanmanı gerektiren efsane bir dizi.)

One Punch Man (Her saniyesinden zevk alıp eğleneceğin bir animedir.)

Chilling Adventures of Sabrina (Lucifer izlediysen bunu da izlemen lazım, yine şeytan temalı gayet güzel bir dizi.)

The Gifted (X-Men'in devamı olan maalesef iptal edilen ama kendisi çok güzel bir dizi.)

Vikings (Her yerde duymuşsundur, bu da gayet iyi bir dizi.)

Doctor Who (Neredeyse 70 yıllık bir dizi, herkesin izlemesi gereken bir dizi. Son sezonlar biraz sıkıcı olsa da 10 sezon sıkılmadan izlersin.)

Merlin (Büyücülük temalı yılına göre gayet iyi efektlere sahip olan harika bir dizi.)

Supernatural (Benim en sevdiğim dizidir, kendileri 15 sene önce çıkmış benim 5 senedir takip ettiğim bir dizidir. Olağanüstü aklına gelebilecek her şeye sahip bütün olağanüstü dizilerin babası efsane bir dizidir. Her konuda bir başyapıt.)

Rick and Morty (İzleyebileceğin en iyi çizgi film diyebilirim, çizgi film olduğuna bakma yetişkinlere yönelik harika bir dizi.)
 

Redmental

80+ Gold
Katılım
6 Nisan 2020
Mesajlar
6,099
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
Konum
Miklagård
İsim
RML
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
976,801
Mesajlar
8,833,367
Üyeler
154,467
Son üye
Miiiuu
Top Bottom