O bütçeye 3050 li laptop mu öneriyorsun?https://www.vatanbilgisayar.com/asu...0h-8gb-512gb-ssd-15-6inc-rtx3050-4gb-w11.html bunu alabilirsin ama sana tavsiyem laptop alma onun yerine oem masaüstü pc almandır
zaten yazdıgım belli onun yerine oem sistem alması extra olarak bu fiyata düzgün bir laptop yok şuan monster harici diyorum vatandaO bütçeye 3050 li laptop mu öneriyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 12700H-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-Rtx3060 6Gb-Freedos fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en uygun taksit seçenekleri ile fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da!
Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 12700H-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-Rtx3060 6Gb-Freedos fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en uygun taksit seçenekleri ile fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da!www.vatanbilgisayar.com
Fiyatı yükselmiş. 25k civarına düşüyor.
Genelde zaten farkındalar kasanın iyi olduğu. Adam laptop istiyor. Gayette güzel laptoplar var.zaten yazdıgım belli onun yerine oem sistem alması extra olarak bu fiyata düzgün bir laptop yok şuan monster harici diyorum vatanda
Yaşam tarzım dolayısıyla laptop ihtiyacım var oemler daha iyi ama yapacak bir şey yokzaten yazdıgım belli onun yerine oem sistem alması extra olarak bu fiyata düzgün bir laptop yok şuan monster harici diyorum vatanda