Neler Yeni

Dizüstü bilgisayara yeni SSD taktım kitlendi.

İnfirad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kudret
Dün yeni bir SSD aldım crucial'ın 500gblık ssdsi akşam saatlerinde harddiski çıkarıp ssdyi taktım güzelce oturdu fakat pcyi açtığımda format flashı takılıysa önce ekteki fotoğraf ile birkaç saniye sonra siyah ekran ile karşılaşıyorum flash takılı değilse ekteki fotoğraf ile karşılaşıyorum hiçbir şekilde biosa veya boot menüsüne giremiyorum, bütün fn tuşlarını denedim, del tuşunu denedim esc tuşunu denedim fayda etmedi laptop model c700 yardımınız için teşekkür ederim.

Ekler

• IMG-20211206-WA0006.jpeg
    IMG-20211206-WA0006.jpeg
    1.5 MB · Hit: 56

Buğrahan Mert

80+ Silver
Dün yeni bir SSD aldım crucial'ın 500gblık ssdsi akşam saatlerinde harddiski çıkarıp ssdyi taktım güzelce oturdu fakat pcyi açtığımda format flashı takılıysa önce ekteki fotoğraf ile birkaç saniye sonra siyah ekran ile karşılaşıyorum flash takılı değilse ekteki fotoğraf ile karşılaşıyorum hiçbir şekilde biosa veya boot menüsüne giremiyorum, bütün fn tuşlarını denedim, del tuşunu denedim esc tuşunu denedim fayda etmedi laptop model c700 yardımınız için teşekkür ederim.
Bence garantiye gönderin ssdyi

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,103
İsim
Mert Can Ergün

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Bilgisayarı kapat esc f2 veya başka tuşlar ile açılıyor bios tuşu hangisi ona internetten bak anakart markalarına göre değişiyor

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Delete tuşu ile BIOS'a girmeyi dener misin?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
denedim hocam girmiyor. hiçbir şekilde biosa giremiyorum.
Doğru şekilde yaptığına eminsen.
İlk sırada muhtemelen DVD var. DVD'nin kablosunu çıkarın. Bu halde BIOS'u açmaya çalış.

İnfirad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kudret
Doğru şekilde yaptığına eminsen.
İlk sırada muhtemelen DVD var. DVD'nin kablosunu çıkarın. Bu halde BIOS'u açmaya çalış.
Eminim hocam, şimdi dvdnin kablosunu çıkartacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

flash taktığımda onu boot etmeye çalışıyor fakat sadece siyah ekran geliyor. farklı flash ile denesem çözüme ulaşabilir miyim?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
flash taktığımda onu boot etmeye çalışıyor fakat sadece siyah ekran geliyor. farklı flash ile denesem çözüme ulaşabilir miyim?
Deneyin. Belki İSO hatalı yazılmıştır.

Top Bottom