Neler Yeni

DİZÜSTÜ LAPTOP HDD %100 KULLANIM

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yiğit Bulut
daha yeni açtım bilgisayarımı anında hdd %100 ssdye geçmelimiyim ve laptop kullanıyorum
1706823958919.png

Fransali

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Crystal diskmark info uygulamısını inidirip sağlığına bakın. Eğer hata vermeye başladıysa veri güvenliği için yeni depolama gerekebilir. Eğer önemli dosya yok ise ve hız şikayetiniz yoksa bence çok sorun değil.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,362
İsim
Hacı
Windows 10 da HDD ölüm gerçekten SSD geçmek çağ atlacaktır.

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
An10im1i
Ben kullanıyorum.
Sorunum yok.
HDD %100 ise kaynakizleyicisinden performanstan disk sekmesinin fotosunu verin bir bakalım hangi sistem dosyası veya program zorluyor.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yiğit Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Crystal diskmark info uygulamısını inidirip sağlığına bakın. Eğer hata vermeye başladıysa veri güvenliği için yeni depolama gerekebilir. Eğer önemli dosya yok ise ve hız şikayetiniz yoksa bence çok sorun değil.
Hız şikayetim var
durumu iyi
kullanım saati 11285

NZXT

80+ Bronze
Windows 10 HDD ile kullanılmaz eziyet olur size 8.1 geçmenizi veya linux kurmanızı öneririm.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Klasik bir Windows sorunu SSD ye geçmenizi öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yiğit Bulut
Windows 10 da HDD ölüm gerçekten SSD geçmek çağ atlacaktır.

Saolun teşekkür ederim ve bir sorum daha var Ekran Kartım Geforce 940mx Ve Fps Oyunlarında %100 Oluyor 20-30 saniye boyunca Sonra normale dönüyor ve bunu rutin hale getiriyor hep 30 saniyede bir oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben kullanıyorum.
Sorunum yok.
HDD %100 ise kaynakizleyicisinden performanstan disk sekmesinin fotosunu verin bir bakalım hangi sistem dosyası veya program zorluyor.
durum böyle MTA oynarken tüm özellikler için atıyorum
1706881365126.png

1706881446834.png

buda disk
1706881471973.png

Ben kullanıyorum.
Sorunum yok.
1706881505756.png
msedge çok zorluyor ama kapalıykende aynı kıvama geliyor hdd yine aynı yani bi değişikliği yok

bu ssd gta gibi oyunlarda ortamın daha hızlı yüklenmesinde rol oynuyormu programları hızlı açmak dışında

Son düzenleme:

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Saolun teşekkür ederim ve bir sorum daha var Ekran Kartım Geforce 940mx Ve Fps Oyunlarında %100 Oluyor 20-30 saniye boyunca Sonra normale dönüyor ve bunu rutin hale getiriyor hep 30 saniyede bir oluyor

durum böyle MTA oynarken tüm özellikler için atıyorum Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
buda disk
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntülemsedge çok zorluyor ama kapalıykende aynı kıvama geliyor hdd yine aynı yani bi değişikliği yok

bu ssd gta gibi oyunlarda ortamın daha hızlı yüklenmesinde rol oynuyormu programları hızlı açmak dışında
Hocam ekran kartının %100 olması iyi bir şey. Darboğaz olmadığını gösterir. Ama işlemciniz %100 ise sorun vardır

SSd için 250 yada 500 lük alın. W10 u ona kurun ,HDD yi de D olarak yedekleme için kullanın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yiğit Bulut
Hocam ekran kartının %100 olması iyi bir şey. Darboğaz olmadığını gösterir. Ama işlemciniz %100 ise sorun vardır

SSd için 250 yada 500 lük alın. W10 u ona kurun ,HDD yi de D olarak yedekleme için kullanın.
işlemcim %79 üstüne çıkmıyor hiçbir şekilde ama yinede drop yiyorum peki bu uzun süreli fps düşüşü için öneriniz neler

bide ssd yi nasıl harici tkıcam dvd sürücüsünü çkarmam gerekmezmi

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
işlemcim %79 üstüne çıkmıyor hiçbir şekilde ama yinede drop yiyorum peki bu uzun süreli fps düşüşü için öneriniz neler

bide ssd yi nasıl harici tkıcam dvd sürücüsünü çkarmam gerekmezmi
Drop yiyorsan öncelikle HDD kaynaklı olabilir .FPS drop yiyorsan RAM yetersiz geliyordur 8gb yeterli değil artık 16 yapabilirsin. Bakımların eksik ise İşlemcinin yüksek sıcaklığı yüzünden kendine undervolt uyguluyordur. . Sürücü kaynaklı olabilir veya İnternet yüzünden lag yiyorsundur.

SSD için M2 slotu var mı kontrol edin. Varsa işiniz kolay. Eğer yoksa DVD yerine takabilirsiniz. Eğer çıkaramıyorsanız mevcut HDD yi tamamen söküp yerine 2.5 inçlik bir sata ssd takabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,223
Üyeler
160,994
Son üye
ihsan asım
Top Bottom