bios a girmeyi deneyin aynı takılmalar oradada geçerli mi değilse bir usb bellek ile format atmanızı öneririm.
Crytstalldiskmark ile diskinizi test yapın ayrıyaten güvenli modda bilgisayarınızı tarayın virüs programı ilearkadaşlar merhaba dizüstü pc açtığımda donuyor klavye mouse çalışmıyor güvenli modda dahil hiçbir işlem yapamıyorum sıfırlayamıyorum yardımcı olur musunuz
sorunun nedenini bilmeden direk format önerme yanlış bilgi veriyorsunYa windowsta ya harddiskte sorun var demekki bios ta takılmıyorsa farklı bir donanımda olduğunu sanmam dediğim gibi usb ile format atmayı deneyin. eğer hala takılıyorsa usb ile boot edilebilen bir yazılımı debug edin. Eğer usb ile debug edilen yazılımda sorun çıkmıyorsa harddiskte sorun vardır
Ya windowsta ya harddiskte sorun var demekki bios ta takılmıyorsa farklı bir donanımda olduğunu sanmam dediğim gibi usb ile format atmayı deneyin. eğer hala takılıyorsa usb ile boot edilebilen bir yazılımı debug edin. Eğer usb ile debug edilen yazılımda sorun çıkmıyorsa harddiskte sorun
sorun giderme ekranında harddiskte sorun var yazıyordu..Ya windowsta ya harddiskte sorun var demekki bios ta takılmıyorsa farklı bir donanımda olduğunu sanmam dediğim gibi usb ile format atmayı deneyin. eğer hala takılıyorsa usb ile boot edilebilen bir yazılımı debug edin. Eğer usb ile debug edilen yazılımda sorun çıkmıyorsa harddiskte sorun vardır
Hiçbir işlem yapamadan nasıl av taraması yapıcak .Crytstalldiskmark ile diskinizi test yapın ayrıyaten güvenli modda bilgisayarınızı tarayın virüs programı ile
Mesaj otomatik birleştirildi:
sorunun nedenini bilmeden direk format önerme yanlış bilgi veriyorsun
güvenli mod denen bişey varHiçbir işlem yapamadan nasıl av taraması yapıcak .
sorun giderme ekranını nasıl açıcam biliyor musunuz eskiden ordan format atmıştım ayrıca orda mouse klavye çalışıyor ama girdiğimde sıfırla seçeneğini bulamadım şey varya yeniden başlatırken shifte basılı tuttuğumuzda gelen ekranCrytstalldiskmark ile diskinizi test yapın ayrıyaten güvenli modda bilgisayarınızı tarayın virüs programı ile
Mesaj otomatik birleştirildi:
sorunun nedenini bilmeden direk format önerme yanlış bilgi veriyorsun
evet güvenli mod dahil çalışmıyor işlem yapamıyorumya ben yanlış okuyorum ya da arkadaş güvenli modda dahil hiçbir işlem yapamıyorum yazıyor
Verileriniz önemli değilse bir usb yi format usb si yapıp biostan başlangıç önceliğini öne getirip format atabilirsiniz ama şuan shift menüsünden sıfırlama seçeneği var mı ona bakıyorum