Neler Yeni

dizüstü pcm donuyor işlem yapamıyorum

mlh35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Safa Melih
arkadaşlar merhaba dizüstü pc açtığımda donuyor klavye mouse çalışmıyor güvenli modda dahil hiçbir işlem yapamıyorum sıfırlayamıyorum yardımcı olur musunuz

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
bios a girmeyi deneyin aynı takılmalar oradada geçerli mi değilse bir usb bellek ile format atmanızı öneririm.

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
Ya windowsta ya harddiskte sorun var demekki bios ta takılmıyorsa farklı bir donanımda olduğunu sanmam dediğim gibi usb ile format atmayı deneyin. eğer hala takılıyorsa usb ile boot edilebilen bir yazılımı debug edin. Eğer usb ile debug edilen yazılımda sorun çıkmıyorsa harddiskte sorun vardır

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
arkadaşlar merhaba dizüstü pc açtığımda donuyor klavye mouse çalışmıyor güvenli modda dahil hiçbir işlem yapamıyorum sıfırlayamıyorum yardımcı olur musunuz
Crytstalldiskmark ile diskinizi test yapın ayrıyaten güvenli modda bilgisayarınızı tarayın virüs programı ile
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya windowsta ya harddiskte sorun var demekki bios ta takılmıyorsa farklı bir donanımda olduğunu sanmam dediğim gibi usb ile format atmayı deneyin. eğer hala takılıyorsa usb ile boot edilebilen bir yazılımı debug edin. Eğer usb ile debug edilen yazılımda sorun çıkmıyorsa harddiskte sorun vardır
sorunun nedenini bilmeden direk format önerme yanlış bilgi veriyorsun

mlh35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Safa Melih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya windowsta ya harddiskte sorun var demekki bios ta takılmıyorsa farklı bir donanımda olduğunu sanmam dediğim gibi usb ile format atmayı deneyin. eğer hala takılıyorsa usb ile boot edilebilen bir yazılımı debug edin. Eğer usb ile debug edilen yazılımda sorun çıkmıyorsa harddiskte sorun

sorun giderme ekranında harddiskte sorun var yazıyordu..

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
Crytstalldiskmark ile diskinizi test yapın ayrıyaten güvenli modda bilgisayarınızı tarayın virüs programı ile

Hiçbir işlem yapamadan nasıl av taraması yapıcak .

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
ya ben yanlış okuyorum ya da arkadaş güvenli modda dahil hiçbir işlem yapamıyorum yazıyor

mlh35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Safa Melih

sorun giderme ekranını nasıl açıcam biliyor musunuz eskiden ordan format atmıştım ayrıca orda mouse klavye çalışıyor ama girdiğimde sıfırla seçeneğini bulamadım şey varya yeniden başlatırken shifte basılı tuttuğumuzda gelen ekran

ya ben yanlış okuyorum ya da arkadaş güvenli modda dahil hiçbir işlem yapamıyorum yazıyor
evet güvenli mod dahil çalışmıyor işlem yapamıyorum

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
Verileriniz önemli değilse bir usb yi format usb si yapıp biostan başlangıç önceliğini öne getirip format atabilirsiniz ama şuan shift menüsünden sıfırlama seçeneği var mı ona bakıyorum.

mlh35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Safa Melih
evet var önceden ordan sıfırlamıştım lakin yeniden başlatamadığım için o ekrana nasıl ulaşıncam başka bi yolu varmıdır?
Verileriniz önemli değilse bir usb yi format usb si yapıp biostan başlangıç önceliğini öne getirip format atabilirsiniz ama şuan shift menüsünden sıfırlama seçeneği var mı ona bakıyorum

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar