TamerKs
80+ Silver
1-) Ekran kartı sürücülerini NVIDIA'nın kendi sitesinden manuel aratma ile güncelleyin.Elimde dizüstü Huawei ama sürücünün nerden yüklediğin bilmiyorum. Bunun ekran karnı ne? Ayrıca biostan ramların frekansını arttırmalı mıyım yoksa dizüstülerde hazır mı oluyor?
Ben fotoğrafa bakmamışım, işlemciniz nedir?Biliyorum da amd ekran kartı nvidia değil.
laptopun modelini yazıp kendi sitesine girip destek sekmesi altından driverları indireceksin. ekran kartı driverı da vardır orada.
Bunları yükleyim mi? Yüklü olup olmadığını nasıl öğreneceğim?1-) Ekran kartı sürücülerini NVIDIA'nın kendi sitesinden manuel aratma ile güncelleyin.
2-) Diğer sürücüleri laptopun modelini internete yazıp kendi sitesine girin. Ardından support bölümünde Windows sürümünü seçince gerekli sürücüleri indirin.
3-) Laptoplarda BIOS çok kısıtlı. Bu yüzden XMP gibi (RAM frekansı arttırma kabaca) ayarlar bulunmuyor.
Yükleyebilirsiniz. En son sürüm kurulu olsa dahi herhangi bir yan etkisi olmaz.Bunları yükleyim mi? Yüklü olup olmadığını nasıl öğreneceğim?
Burada GPU driverı göremedim. İndirebilirsiniz.Baktım bunlar yüklü. Attığınız linkten dediğinizi yükleyim mi?