DJI DRONE KONUSUNDA KARARSIZIM.

ismim yok

80+
Reaksiyon skoru
46
DJI marka sıfır drone arıyorum. İlk defa alacağım fakat akşamları da uçuracağım. Ben Mini 5 Pro düşünüyorum varmıdır sizin başka öneriniz?

DJI marka sıfır drone arıyorum. İlk defa alacağım fakat akşamları da uçuracağım. Ben Mini 5 Pro düşünüyorum varmıdır sizin başka öneriniz?
bende alacaktım ucus izini muhabbetleri falan var ehliyet alayım dedim ucus izni verilen yerlerde kısıtlı bi düşün öyle al derim ucurursanda kacak ucurursun ama İlter diye bi muhabbet var dronu kitliyomus vazgeçtim sonra

Dji mini 5 pro güzeldir alınabilir, ancak uçuş alanları çok kısıtlı ve izin verilen alanlarda uçurmak hem ücretli hem de izin almak baya bi zor olabiliyor. Zaten çok yüksek ihtimal kaçak uçuracağınız için bunlar pek önemli değil. Bazı alanlar kırmızı zaten oralarda izin de alamazsınız diğer yerlerde kaçak uçurursanız ilter vs. yeme ihtimaliniz yok denecek kadar az.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,278
Üyeler
190,339
Son üye
mahmutbilicii
Geri