Dji mini se alınır mı ?

dangal

80+
Reaksiyon skoru
30
Arkadaşlar Dji mini se düşünüyorum ama 6 bin tl olması açıkçası biraz tedirgin ediyor.Dronu alınca şehir merkezinde kullanmayacağım.Sivil havacılıkta kırmızı bölgelerde de kullanmayacağım.Ceza olayları,düşme çarpma,kaybolma gibi durumlardan da korkuyorum.Sizce 6 bin tl ye değer mi ? Böyle problemler yaşayan var mı ?

Arkadaşlar Dji mini se düşünüyorum ama 6 bin TL olması açıkçası biraz tedirgin ediyor.Dronu alınca şehir merkezinde kullanmayacağım.Sivil havacılıkta kırmızı bölgelerde de kullanmayacağım.Ceza olayları,düşme çarpma,kaybolma gibi durumlardan da korkuyorum.Sizce 6 bin TL ye değer mi ? Böyle problemler yaşayan var mı ?
bi drona o kadar verilmez bence en fazla 700 tl

Arkadaşlar Dji mini se düşünüyorum ama 6 bin TL olması açıkçası biraz tedirgin ediyor.Dronu alınca şehir merkezinde kullanmayacağım.Sivil havacılıkta kırmızı bölgelerde de kullanmayacağım.Ceza olayları,düşme çarpma,kaybolma gibi durumlardan da korkuyorum.Sizce 6 bin TL ye değer mi ? Böyle problemler yaşayan var mı ?
Dostum askeri alanların çevresinde ve havalimanı çevresinde uçurmazsan kimse evinin orda uçurdun diye gelip sana ceza yazmaz. Tabii şikayet gelirse ona yapacak bir şey yok. Ama çevrende illaki park tarzı yerler vardır. Ordan kaldırıp yine oraya indirirsen drone u, kimsenin dikkatini çekmezsen sıkıntı yaşamazsın
bi drona o kadar verilmez bence en fazla 700 TL
kardeşim drone u ne diye biliyorsun ki sen? sadece uçurup eğlenilecek bir oyuncak mı? o drone un üzerinde bununan kamerasıydı gimbal sistemiydi felan zaten o fiyata çıkar. Ha 6k parayı hak eder mi dersen fiat egeanın 300k ettiği yerde bu da 6k eder yani

bi drona o kadar verilmez bence en fazla 700 TL
O paraya drone linkini alabilir miyim? Oyuncaktan bozma olmayacak, en azından FHD video kaydı yapacak. Tabii gimball da olacak.

Konuya gelecek olursak her zaman risk var. Hele ki bu tip bir drone kaybolmaya oldukça müsait. Pahalı bir hobi olduğunu düşünüyorum, geniş bütçeye sahip olmadıktan sonra bulaşmamak lazım. Çok uzun süre baktım ama benlik olmadığına karar verdim ve vazgeçtim.
Ceza yenmeyeceğine dair garanti yok. Yeşil bölge neredeyse yok gibi. Üstelik -kolay kolay olmaz ama- kuş çarpsa geçmiş olsun, parçasını bulmak dahi zor.

O paraya drone linkini alabilir miyim? Oyuncaktan bozma olmayacak, en azından FHD video kaydı yapacak. Tabii gimball da olacak.

Konuya gelecek olursak her zaman risk var. Hele ki bu tip bir drone kaybolmaya oldukça müsait. Pahalı bir hobi olduğunu düşünüyorum, geniş bütçeye sahip olmadıktan sonra bulaşmamak lazım. Çok uzun süre baktım ama benlik olmadığına karar verdim ve vazgeçtim.
Ceza yenmeyeceğine dair garanti yok. Yeşil bölge neredeyse yok gibi. Üstelik -kolay kolay olmaz ama- kuş çarpsa geçmiş olsun, parçasını bulmak dahi zor.
https://www.akakce.com/drone/en-ucuz-em-x-h3-kamerali-taklakopter-fiyati,1076828889.html bu nasıl

Dostum askeri alanların çevresinde ve havalimanı çevresinde uçurmazsan kimse evinin orda uçurdun diye gelip sana ceza yazmaz. Tabii şikayet gelirse ona yapacak bir şey yok. Ama çevrende illaki park tarzı yerler vardır. Ordan kaldırıp yine oraya indirirsen drone u, kimsenin dikkatini çekmezsen sıkıntı yaşamazsın

kardeşim drone u ne diye biliyorsun ki sen? sadece uçurup eğlenilecek bir oyuncak mı? o drone un üzerinde bununan kamerasıydı gimbal sistemiydi felan zaten o fiyata çıkar. Ha 6k parayı hak eder mi dersen fiat egeanın 300k ettiği yerde bu da 6k eder yani
Hocam bulunduğum yer ilçe.Bütün esnafları,çalışanları,memurları tanıyoruz.Onlardan yana bir şikayet olmaz.Olursa da gelir bize söylerler biz de anlayışla karşılarız.Ama örneğin bu yaz 5-6 günlük kuşadasına gideceğim.Orada tatil sonu güzel bir hatıra kalması için çekimler yapmak istiyorum.Baktığımda kırmızı alan yok.Renksiz bölgeler.Bilmiyorum sıkıntı yaratırlar mı ? Sonuçta oraya turistler de geliyor ve onlar da drone getiriyor.Onlar uçuş izni felan bilmiyor ki :giggle:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şehir merkezinde uçurmayacağım zaten.Hep gezmeye gittiğim yerler felan

Aslında hocam DJİ marklasında yedek parça bulma işi daha kolay.Facebookta gruplar var.Teknis servisle ilgilenler de var.Sağ olsun görüyorum çoğu kişiye yardımcı oluyorlar.

evet doğru diyorsunuz.Her şey çok pahalandı.Şu an almazsam daha da artacakmış gibi bir his var.İlerde hiç alamayacağım diye şu an almak mantıklı geliyor.Sonuçta bu drone 3500 tl iken eticin biskiüvi 2 tl felandı.Şimdi bisküviler bile 5 tl den başlıyo.

Son düzenleme:
Ama örneğin bu yaz 5-6 günlük kuşadasına gideceğim.Orada tatil sonu güzel bir hatıra kalması için çekimler yapmak istiyorum.Baktığımda kırmızı alan yok.Renksiz bölgeler.Bilmiyorum sıkıntı yaratırlar mı ? Sonuçta oraya turistler de geliyor ve onlar da drone getiriyor.Onlar uçuş izni felan bilmiyor ki
Hocam Marinaların ve Limanların yakınında uçurmazsanız ve yakınında dediğim havalimanı ve askeri üs yoksa sıkıntı çıkmaz. Dikkat çekmediğiniz sürece. Sadece çekim yapıp giderseniz bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Youtube da çekim paylaşan yüzlerce kişi var. Bu kişilerin %95'i izin almadan yapıyorlar ve sıkıntı çıkmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,410
Üyeler
184,448
Son üye
erencan60
Geri