Hocam iadeyi görünce sistemde mağazaya geldim. Fiyat hatası nedeniyle iptal olmuş diyor. Dedim ki bazı insanların ürünü iptal olmamış, kargoya verilmiş. Merkez ayarlıyor bunu biz bir şey yapamayız deyip durdular. Ben de THH ile muhatap olacağımı söyledim. Ürünü er geç alırız ama yaptıkları harbi çok kanunsuzca. Hakkımı arayacağım kesinlikle.
beyler bakın stok girmişler. bunlar satıştan kaçıyolar ss alın bunu dosyaya ekleyin ve hatta arayın şimdi stok girilmiş stok kalmadı diyorsunuz diye kayıtlara not düşün.Yeni bir mağduriyet hikâyesi bakalım ne olacak
Fatura benim de var. 1 saat sonra göndermişlerdi 1 saat sonra da iptal olmuştubeyler bakın stok girmişler. bunlar satıştan kaçıyolar ss alın bunu dosyaya ekleyin ve hatta arayın şimdi stok girilmiş stok kalmadı diyorsunuz diye kayıtlara not düşün.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
bana şimdi mail geldi fatura kesilmiş. bakalım iptale düşürcekler mi beni de
Alıntıyı görüntüle
benim de iptal edilebilir emin değilim. sen bence ara tekrar stoğa çıkmışsınız hani stok yoktu de. kayıt açtırmıştın ona ekleme yaptır. biraz bastırırsan alırsın gibime geliyor kamerayıFatura benim de var. 1 saat sonra göndermişlerdi 1 saat sonra da iptal olmuştu
Aynen bakalım ne diyeceklerbenim de iptal edilebilir emin değilim. sen bence ara tekrar stoğa çıkmışsınız hani stok yoktu de. kayıt açtırmıştın ona ekleme yaptır. biraz bastırırsan alırsın gibime geliyor kamerayı
Adana Media Markt beni aradı şimdi , merkez iptal etmiş nedenini göremiyoruz dediler. Saçmalık ya.Umarım aldıklarınız gelir denk gelseydi bende alıcaktım. Hata olsa saatlerce sürdü yani saçma olur. Güncel fiyata çekip stok yok demek saçmalık olur. Uğraşırsanız alırsınız bemce
yarın burayı arayın genel merkez burası 0850 222 1 500Adana Media Markt beni aradı şimdi , merkez iptal etmiş nedenini göremiyoruz dediler. Saçmalık ya.