Neler Yeni

DK4 almalı mıyım PC Hocası beklemeli miyim?

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Hoca peki amd sıkıntı çıkartır mı driver mavi ekran sistem kendisini kapatma gibi şeyler çünkü böyle şikayetler son zamanda çok karşıma çıktı
evet driver sorunları var fakat her kartta sorun yaşayacaksın gibi bir durum da yok. 6650xt kullanıyorum hiç sorun yaşamadım şuana kadar

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Passamet
FSR 2.0'ın DLSS'ten aşağı kalır bir yanı yok. Ve mod olarak oyunlara yüklenebiliyor, bence DLSS'den daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet driver sorunları var fakat her kartta sorun yaşayacaksın gibi bir durum da yok. 6650xt kullanıyorum hiç sorun yaşamadım şuana kadar
Sürüme bağlı, sorunsuz driverler var.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hoca peki amd sıkıntı çıkartır mı driver mavi ekran sistem kendisini kapatma gibi şeyler çünkü böyle şikayetler son zamanda çok karşıma çıktı
Yok neden olsun ya ama ben olsam Intel alırdım ya i3 12100f gerçekten çok güzel performans veriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Hamza Kılıç
Instagram
@hamza_kilic_55
Yok neden olsun ya ama ben olsam Intel alırdım ya i3 12100f gerçekten çok güzel performans veriyor
Pc hocasını beklemeye değmez mi yıl sonuna yakın indrimler olucağı söyleniyor etherum düştü 2. El ekran kartı bollugu var diyorlar pişman olmam deil mi???

Pc hocasını beklemeye değmez mi yıl sonuna yakın indrimler olucağı söyleniyor etherum düştü 2. El ekran kartı bollugu var diyorlar pişman olmam deil mi???
Çünkü ilk bilgisayarım olucak ve upgrade imkanım olucağını zannetmiyorum ailem aldığımız şey canı çıkana kadar kullanılacak kafasında

Son düzenleme:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Çünkü ilk bilgisayarım olucak ve upgrade imkanım olucağını zannetmiyorum ailem aldığımız şey canı çıkana kadar kullanılacak kafasında
Mining çıkması Ekran kartlı sistemleri diyorsan evet var ve Uygun ama kafam rahat olsun dersen sıfır al indirim gelir ama dolar düşmez bizde Dolar kuruna indeksliyiz ona göre öyle off mükemmel fiyat diyeceğimiz bir sistemin geleceğini sanmıyorum gelir güzel şeyler ama öyle abartı olmaz bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Hamza Kılıç
Instagram
@hamza_kilic_55
Mining çıkması Ekran kartlı sistemleri diyorsan evet var ve Uygun ama kafam rahat olsun dersen sıfır al indirim gelir ama dolar düşmez bizde Dolar kuruna indeksliyiz ona göre öyle off mükemmel fiyat diyeceğimiz bir sistemin geleceğini sanmıyorum gelir güzel şeyler ama öyle abartı olmaz bence
@Abdullah Hacıgül abim yaparsa çok üzülürüm

Fleewsefa

80+
Bende seninle aynı durumda sayılırım. PCH haftaya 3060'lı sistem çıkarırsa direkt alacağım. Zaten aşağı yukarı aynı fiyatlar olacaktır yıl sonunu beklemeye gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Hamza Kılıç
Instagram
@hamza_kilic_55
Bende seninle aynı durumda sayılırım. PCH haftaya 3060'lı sistem çıkarırsa direkt alacağım. Zaten aşağı yukarı aynı fiyatlar olacaktır yıl sonunu beklemeye gerek yok.
Temmuz ayında donanım arşivi 10k lık sistemini kaçırdım kaçıralı bekliyorum gına geldi bütün türkiye aldi bi ben kaldim 4 5 aydır bekliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,480
Üyeler
167,320
Son üye
ciell
Top Bottom