MematiBaş🚬
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
al o zaman.Butcem 12k ve rx 6600 çok daha fazla fps veriyor diye biliyorum
al o zaman.Butcem 12k ve rx 6600 çok daha fazla fps veriyor diye biliyorum
Pc hocası sistem çıkartacak benim bütçemde olursa diye bekliyorum bu hafta çıkartacakal o zaman.
biliyorum.Pc hocası sistem çıkartacak benim bütçemde olursa diye bekliyorum bu hafta çıkartacak
Bunu alman daha iyi olur. 12100F 5500'ten daha güçlü bir işlemci ve pcie 4.0Sizce almalımıyım yoksa pc hocasının sistemini beklemli miyim? Amd gpu üzermi beni driver sorunudur falan mavi ekran hatası alan var mı??? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
DOST KAYAOGLU-DK4 INTEL / INTEL I3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
DOST KAYAOGLU-DK4 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
Bunu alman daha iyi olur. 12100F 5500'ten daha güçlü bir işlemci ve pcie 4.0
Bakalım pc hocasini beklicez bu hafta
Mert Bayantemur sistemi alabilirdin 2k'yıda upgrade için saklardın yetişsen sağlık olsun. Attığın sistem iyi i3 12100f daha çok fps veriyor ama amd almak daha mantıklı geliyor genellikle oyunlar çoklu çekirdeklede çalışıyor örnek valorant o yüzden daha iyi fps veriyor. Oynadığın oyuna göre seçebilirsin bence.