Neler Yeni

dlss 3.5 amdyi tokatladı kanıtlı

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
videoda da gördüğümüz gibi dlss 3.5 resmen ray tracing açılan oyunlarda bırakın amdyi normal nvidia 3000 serisini bile tokatlıyor resmen ayrı bir oyun ve muazzam görüntüler sunuyor. bazı akıllılar ise rtx 4070-4070ti almak yerine gidip 7700xt 7800xtli sistemleri överek aldılar :D 10 15 fps için vaz geçtiğiniz teknolojilerin yeri asla dolmayacak amd bunu asla yapamayacak çünkü dlss 3.5 yapay zeka destekli fsr 2 veya çıkacak olan 3.0 ise yine yazılım destekli saçma sapan bir şey olacak.. amdciler üzgün.
DLSS çok güzel bir teknoloji fakat resmen yıllık abonelik gibi satılıyor nedeni ise 3.0 teknolojisi Eski kartlara gelmiyor büyük ihtimalle de 4.0 da 5xxx serisine gelecektir. Her sene yeni teknolojiden yararlanmak için yeni kartlardan almak gerekiyor bu da yetmezmiş gibi nvidia ekran kartı fiyatlarıda ayrıca yüksek oluyor

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,346
İsim
yusuf ecer
evet etkiliyor FPS olarak ta arkadaş oynanmaz dedi oynadım SS ini attım
Konuşmayı tam okumadım, vram konusu için yazmıştım hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3090 a geçme ihtimalim var da çok yakıyor hocam :ROFLMAO:
ya
3090 a geçme ihtimalim var da çok yakıyor hocam :ROFLMAO:
3090da en nefret ettiğim şey kablo karmaşası. 24pin olduğu için strimer plus kullanmak farz gibi bi şey. Sleeved kablolar sığmıyor kablo kanallarından o yüzden çok yamuk duruyor:(

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
Amdnin rx6600xt serisi yanlış hatırlamıyorsam rtx 3060 ti kafa tutuyodu amd nvidia kas gücü olarak daha iyi sadece driverlarını ve yazılımları adam alıllı yapsalar nvidia diye bişey kalmaz
Valla kardeşim insanlar bazı şeyleri çok kurcalıyorlar. NVidia evet çok kaliteli marka ama garibanın markası değil. Paramız yetmiyor alamıyoruz.

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Konuşmayı tam okumadım, vram konusu için yazmıştım hocam.

3090da en nefret ettiğim olay kablo karmaşası. 24pin olduğu için ya
3090da en nefret ettiğim şey kablo karmaşası. 24pin olduğu için strimer plus kullanmak farz gibi bi şey. Sleeved kablolar sığmıyor kablo kanallarından o yüzden çok yamuk duruyor:(
valla extra maaliyete sokuyor insanı PSU değiştirmek de lazım 4070 fiyatı yüksek ama yarı yarıya enerjide fark ediyor

Leaden_Viever

80+ Bronze
AMD olmasaydı Nvidia ekran kartları kazık fiyattan satılırdı mesela ekran kartı 25k ise 35k ya kadar satılırdı sonra herkes rakibi olmadığı için o fiyatı sorgulamadan alırdı. Piyasada rekabet oluşturuyor AMD işlemciler içinde durum geçerli. birkaç yıla rtx 5000 serisi çıktığında oha dlss 4.0 çıktı aman tanrım süper bir şey diye konusu açılır bu döngü böyle böyle gider

RoyPien09

80+ Bronze
bende onu anlamıyorum fsr 3 ile kıyasla diyorlar da fsr 3 dediğiniz teknoloji ray tracing bazlı değil ki normal fps arttırıyor :D ayrıca yazılım üzerinden gtx 1060da bile kullanılacak bir şeyden nasıl kalite beklersiniz? nvidia 4000 serisine özel olarak donanım ve yapay zeka bazlı yaptı bu teknolojiyi fsr ne kadar yanına yanasabilecek :D ayrıca nvidia 2024 ilk çeyreği için 5000 serisini duyurursa dlss 4.0 da duyurur ve bundan çok daha iyi şeyler getirir kısacası kıyas bile yapılamaz nvidia tokatlar
RTX 5000 serisin gelse gelse 2024 sonlarında gelir o'da şüphlesi ne 2024 1. çeğreyi saçmalamayın

La gene mi geldin sen fanboy, git 4070 mi Ti mı ne alıosan al kaybol.
Gitmiyor ki hergün saçma saçma konu açıyor cocuk galiba bu

Saçma karşılaştırma ama AMD fanlarını kudurtman koparttı

amd fanlarına da şunu söyleyebilirim, daha fsr 2.0 neredeyse hiçbir oyunda yokken 3.0 ı bi görelim.

RX5600XT'den yazılmıştır :)
fsr 2.0 nasıl hiçbir oyunda yok liste çıkartayım mı sana şimdi en az 30 tane

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,346
İsim
yusuf ecer
valla extra maaliyete sokuyor insanı PSU değiştirmek de lazım 4070 fiyatı yüksek ama yarı yarıya enerjide fark ediyor
Max yakacağı belki aylık 50tl ya. Psu iyi bi 750w çok rahat besliyor. 4000serisi benim için skip serisi, dlss kullanmıyorum native oyuncuyum. 5x serisinde yaparım upgradeimi.

RoyPien09

80+ Bronze
Şu kötüleyenleri'de anlamıyorum adam kartında nvidia reflex var onu dahi biliyor gelmişer burda ağız dalaşı yapıyor sen git oyununu oyna hadi aç dlss 3 oyna.

MPienaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Mazlum Pınar
DLSS çok güzel bir teknoloji fakat resmen yıllık abonelik gibi satılıyor nedeni ise 3.0 teknolojisi Eski kartlara gelmiyor büyük ihtimalle de 4.0 da 5xxx serisine gelecektir. Her sene yeni teknolojiden yararlanmak için yeni kartlardan almak gerekiyor bu da yetmezmiş gibi nvidia ekran kartı fiyatlarıda ayrıca yüksek oluyor

Bunu anlamıyorlar işte. Tüketici bunun için bir adım atsa yapmayacaklar ama "ENVIDYA en iyisi ığığığı" diye gülenler yüzünden 10K edecek kartı 15K'ya satıyorlar.

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Valla kardeşim insanlar bazı şeyleri çok kurcalıyorlar. NVidia evet çok kaliteli marka ama garibanın markası değil. Paramız yetmiyor alamıyoruz.
Dostum param 3060ti yetiyodu ama ben gittim rx 6700 xt 12 gb ekran kartını aldım çünkü daha güçlü rtx 3070le kapışıyo hatta bazen geçiyor rtx 4060tidan 8 fps daha az alıyor

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
AMD olmasaydı Nvidia ekran kartları kazık fiyattan satılırdı mesela ekran kartı 25k ise 35k ya kadar satılırdı sonra herkes rakibi olmadığı için o fiyatı sorgulamadan alırdı. Piyasada rekabet oluşturuyor AMD işlemciler içinde durum geçerli. birkaç yıla rtx 5000 serisi çıktığında oha dlss 4.0 çıktı aman tanrım süper bir şey diye konusu açılır bu döngü böyle böyle gider
AMD candır karşı hamle olarak Nvidia ne yapıyorsa iyi ya da kötü herkese açık paylaşıyor :shy:

Top Bottom