Neler Yeni

dlss 3.5 amdyi tokatladı kanıtlı

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Eskiden de öyleydi 3060 Ti çıkınınca 3070 ve 3070 ti iyiydi ama pahalıydı. RTX 4060 ve RTX 4060 ti ve yerinde saydı AMD 6700 xt ile bir üst yeni nesili olan rx 7700 xt ile en az 15 fps fark attı kendi eski aynı model kartına.
DLSS e yaslanmışlar çünkü yazılım odaklı gidiyorlar 50 serisi kartlarda saf güç olarak çok güçlü olucaklarını düşünmüyorum yazılım odaklı Dlss 4.0 neler getirecek zamanla göreceğiz , tek temellim AMD FSR 3.0 ı eline yüzüne bulaştırmasın rekabet devam etsin son tüketici bize yarasın ...

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
Dostum param 3060ti yetiyodu ama ben gittim rx 6700 xt 12 gb ekran kartını aldım çünkü daha güçlü rtx 3070le kapışıyo hatta bazen geçiyor rtx 4060tidan 8 fps daha az alıyor
Ben Nvidia da kullandım AMD de kullandım. Bir +puan göremedim. İkisinde de çok fazla ayar kullanmayı bilmem PC oto ayarları kendi yapar ben oynarım. Gereksiz yere parçaları yormaya gerek yok bana göre.

RoyPien09

80+ Bronze
DLSS e yaslanmışlar çünkü yazılım odaklı gidiyorlar 50 serisi kartlarda saf güç olarak çok güçlü olucaklarını düşünmüyorum yazılım odaklı Dlss 4.0 neler getirecek zamanla göreceğiz , tek temellim AMD FSR 3.0 ı eline yüzüne bulaştırmasın rekabet devam etsin son tüketici bize yarasın ...

İnşallah, DLSS 3'e güvendiler ama sadece yeni nesil olunlar'da var ve DLSS 1 Ve DLSS 2'ye göre entegre etmesi zor ve çok geç çıkıyor.
DLSS 3 şu satten sonra 20 oyuna gelmesi en az 6 ay. O zamana kadar amd yetişir zaten ne olur NVIDIA 80 Oyunda DLSS 3 Destekliyorsa AMD 40 Oyun'da destekler.

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Ben Nvidia da kullandım AMD de kullandım. Bir +puan göremedim. İkisinde de çok fazla ayar kullanmayı bilmem PC oto ayarları kendi yapar ben oynarım. Gereksiz yere parçaları yormaya gerek yok bana göre.
Parçalar yorulmak üstüne tasarlanmıştır zaten ama sen dersinki ben overclock yapıcam o yorar işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnşallah, DLSS 3'e güvendiler ama sadece yeni nesil olunlar'da var ve DLSS 1 Ve DLSS 2'ye göre entegre etmesi zor ve çok geç çıkıyor.
DLSS 3 şu satten sonra 20 oyuna gelmesi en az 6 ay. O zamana kadar amd yetişir zaten ne olur NVIDIA 80 Oyunda DLSS 3 Destekliyorsa AMD 40 Oyun'da destekler.
Amd fsr 3.0 Hyper rx frame generation baya överek duyurdular ben iyi olcağını düşünüyorum

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Yorumlar Nvidia fan boy dolu

The Semih

80+ Gold
Hocam basit bir örnek vericem, İphone alan insanlar Alo demek için almıyor telefonları iş yapmak için youtube video çekip editlemek için alıyor yani birden fazla iş imkanı sunuyor diye.

NVIDIA kart alacak arkadaşta böyle düşünüyor işte sadece oyun oynamak için değil video+yayın çekip editlemek ve render almak + Blender gibi uygulamarla karakter modellemesi yapmak + Oyun geliştirmek + Yapay zeka işleri yani kolu çok uzuyor farkettiyseniz.

Şimdi alıcılar kendine bunu sormalı önce ben bu PC ile ne yapıcam... Günlük süresinde sadece 1-2 saat oyun atıp çıkıyorsan zaten NVIDIA alma parana yazık neden parana yazık çünkü sen bu NVIDIA karta para verirken içindeki teknolojiyede para veriyorsun, RTX özelliğini kullanmasanda adam senden 2-3K parasını alıyor. Kullanmadığın şeye para vermek enayilik olur.

En baştan alıcı kendine sormalı ben neden bu PC yi topluyorum gerisi zaten kendiliğinden geliyor.

RoyPien09

80+ Bronze
Hocam basit bir örnek vericem, İphone alan insanlar Alo demek için almıyor telefonları iş yapmak için youtube video çekip editlemek için alıyor yani birden fazla iş imkanı sunuyor diye.

NVIDIA kart alacak arkadaşta böyle düşünüyor işte sadece oyun oynamak için değil video+yayın çekip editlemek ve render almak + Blender gibi uygulamarla karakter modellemesi yapmak + Oyun geliştirmek + Yapay zeka işleri yani kolu çok uzuyor farkettiyseniz.

Şimdi alıcılar kendine bunu sormalı önce ben bu PC ile ne yapıcam... Günlük süresinde sadece 1-2 saat oyun atıp çıkıyorsan zaten NVIDIA alma parana yazık neden parana yazık çünkü sen bu NVIDIA karta para verirken içindeki teknolojiyede para veriyorsun, RTX özelliğini kullanmasanda adam senden 2-3K parasını alıyor. Kullanmadığın şeye para vermek enayilik olur.

En baştan alıcı kendine sormalı ben neden bu PC yi topluyorum gerisi zaten kendiliğinden geliyor.

Aynen dostum şu fanboylar'dan bıktım sanane kardeşim adam nvidia almış amd almış ben sana neden samsung değil'de Xiaomi aldın diye kötülüyormuyum. takmıyorum artık fanboyları kendini hemen belli ediyorlar zaten konu sahibi ben burdayım diye bağırıyor

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Anonim Ankh
Videoda şu sahnenin yanlış yorumlandığını düşünüyorum
Screenshot_20230924_172115_YouTube.png

Alan zaten çok parlak olduğu için ızgranın görünmesi imkansız ama buna bir hata gözüyle bakılmış sanki evde yanan ampule bakınca ampulün üzerindeki ayrıntılar görülebiliyor.

Hata varsaydığı bu sahneyi anlatırken ızgara olduğunu göstermek için de bu sahneyi gösteriyor
Screenshot_20230924_172212_YouTube.png

"Kamyonun camları arasından ızgaraları tekrar görür hale geldik, yani görüntü oluşturulurken yine arada kararsızlık sorunları söz konusu, bunları net bir şekilde görebiliyoruz, teknoloji ilerledikçe umarım nvidia bunları da düzeltecektir" diyor ama problem şu ki bu bir hata değil ve cam karartılı olduğundan dolayı artık ayrıntılar fark edilebilir oluyor

Bunları anlamadan, fark etmeden video çekmesi çok saçma. Hadi sen anlamadın, ofiste de mi kimseye sormadın, kimse demedi mi abi o olay öyle değil diye, anlam veremedim.

Video güzel güzel akarken bu sahneleri gösterip bu şekilde yorumlaması komiğime gitti açıkçası.

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala

Zaten dostum bende öyle söylüyorum oyun oynucaksan amd eğer iş yazılım için ugraşacaksan nvidia

Top Bottom