DLSS 4 Desteğinden dolayı RX6600 Yerine RTX 2060 Tercih Edilir mi?

FSR Frame Gen olabilir mi o?
Yok frame generation cyberpunk 2077 ve diğer destekli oyunlarda açabiliyorum ben direkt. Dosya atıyorum sadece direkt açılıyor. Burada rehber asıl yapılıyor çözemediğim için yapamadım. Ama anlarsam rehber yapacağım bunun için.

Yok frame generation cyberpunk 2077 ve diğer destekli oyunlarda açabiliyorum ben direkt. Dosya atıyorum sadece direkt açılıyor. Burada rehber asıl yapılıyor çözemediğim için yapamadım. Ama anlarsam rehber yapacağım bunun için.
O mod ya, zaten kanalda videosunu yaptıkya aylar oldu :D

Geçen de dedim zaten çoğu kullanıcı için fg özelliğine gerek bile yok. Hali hazırda idare eden/kullanıcı için yeten kart, dlss4 güncellemesinin bazı özelliklerini bile alsa ve ortalama +20 fps arttırsa bile fazlasıyla yeter. 3060 ti ile zaten 2k oynuyorum zaten çoğu oyunu. Adamlar performans artışından bahsediyor birde. Örneğin hellblade 2 2k ultra dlss performans modunda 40-45 alıyorum. Güncelleme ile 60 sabit olursa tadından yenmez. Zaten onun gibi ağır sistem isteyen bir oyunda 60 alırsam güncelleme ile tahmini olarak 2k 60 fps 2 sene daha götürür beni. 5x serisi almama gerek kalmaz ilk seneden.

Son düzenleme:
2060 alınmaz artık 6 gb vram ne dayı allah rızası için çöp artık 8 bile sınırlarda geziyor güncel oyunlarda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,481
Üyeler
183,841
Son üye
Mt-Ero
Geri