Geforce now'dan oynuyorum, dlss kalite moduna alırsam görüntü kalitesinde gözle görülür bir artış olur mu?
Oyun: Cyberpunk 2077
Onları biliyorum, sadece görüntüyü güzelleştiriyor mu, onu merak ediyorum.DLLS ekran kartının işini bir nevi hafifletip fps arttırmayı hedefliyor, GFN'de kartlar zaten güçlü e 60fps oynatıyorlar da her oyunu... Sana bir katkısı olmayacaktır diye düşünüyorum.
Hayır hocam teknoloji güzelleştirme üzerine değil, yapay piksellerle aynı görüntüyü daha kolay oluşturmayı sağlamaya çalışmak. DLSS 2.0 ile gerçek görüntüye çok daha yaklaşıldı ama sizin durumunuzda performans farkı olmayacağı için DLSS kapalı olsun, orijinal görüntüyü tercih edin.Onları biliyorum, sadece görüntüyü güzelleştiriyor mu, onu merak ediyorum.
İnternetiniz kaç mbps? İnternet yüzünden çözünürlük düşüşü yaşamazsanız DLSS kalite modu görüntü kalitesini arttırıyor.Geforce now'dan oynuyorum, dlss kalite moduna alırsam görüntü kalitesinde gözle görülür bir artış olur mu?
Oyun: Cyberpunk 2077
ekran-alintisi-png.879674 (747×541) (technopat.net)İnternetiniz kaç mbps? İnternet yüzünden çözünürlük düşüşü yaşamazsanız DLSS kalite modu görüntü kalitesini arttırıyor.
Gerçi çözünürlük düşüşü olsa bile o çözünürlükte DLSS kalitede yine daha iyi gözükür...
Hocam lütfen özele bakar mısınız?Onları biliyorum, sadece görüntüyü güzelleştiriyor mu, onu merak ediyorum.
1400X900 veya 1600X900'de kullanacağım.DLSS 2.0 kalite modu ile iyileşme görülmesi mümkün ama çoğunlukla orijinalden iyi gözükemez. Bu çözünürlük büyüdükçe değişir. Mesela 8K'da DLSS açarsan 4K'da renderlanır ama 8K'da 4K'dan çok daha fazla piksel var o yüzden iyileşme azalır veya daha kötü olur.
O çözünürlüklerde DLSS'e gerek bile yok aslında ama açılabilir sıkıntı olmaz.1400X900 veya 1600X900'de kullanacağım.
İyise tabi.
O zaman kapalı oynayayım, zaten 25 bitrate verebildim, internet ilerisine izin vermiyor.O çözünürlüklerde DLSS'e gerek bile yok aslında ama açılabilir sıkıntı olmaz.