Neler Yeni

DMC 5 vs NieR vs FF15

walter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Harun Önder
Başlıktaki 3 oyundan birini almayı düşünüyorum. Çok tarzım değil fakat her yerde övülen oyunlar olduğu için şans vermek istedim.
Devil May Cry5
NieR Automata
Final Fantasy XV

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Hepsi birbirinden güzel oyunlar. Ancak bu üç seçenekten birini seçecek olsaydım sanırım FF XV'i seçerdim.

Scheriff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Berkay Sucu
Başlıktaki 3 oyundan birini almayı düşünüyorum. Çok tarzım değil fakat her yerde övülen oyunlar olduğu için şans vermek istedim.
Devil May Cry5
NieR Automata
Final Fantasy XV
DMC Ve NieR Hack n Slash türü oyunlar, FF J-RPG ona göre belirlemen lazım, FF15'in pc portu gelen patchlerle bozuk çok fazla micro-stutter sorunu var. Onun dışında NieR'in oynanışı DMC kadar iyi değil, az buz hikayesi var oynanışı fena değil. Benim bu üçü arasından ilk seçimim DMC5 olurdu tekrar tekrar oynanabilitesi yüksek.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Devil May Cry5
NieR Automata
Final Fantasy XV
Kombo yapma hissini Devil may Cry serisinden daha iyi uygulan bir oyun yok. Kombo için DMC5 alınır
B2 için NieR alınır
Final fantasy bilmiyorum ama güzel oyundur videolarını görmüştüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

DMC Ve NieR Hack n Slash türü oyunlar, FF J-RPG ona göre belirlemen lazım, FF15'in pc portu gelen patchlerle bozuk çok fazla micro-stutter sorunu var. Onun dışında NieR'in oynanışı DMC kadar iyi değil, az buz hikayesi var oynanışı fena değil. Benim bu üçü arasından ilk seçimim DMC5 olurdu tekrar tekrar oynanabilitesi yüksek.
Hocam o kadar iyi oynanışa sahip bir oyun ki sinirlendiğim zaman Dante, vergil ile kombo yapıp o zevki alıp çıkıyorum

Scheriff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Berkay Sucu
Kombo yapma hissini Devil may Cry serisinden daha iyi uygulan bir oyun yok. Kombo için DMC5 alınır
B2 için NieR alınır
Final fantasy bilmiyorum ama güzel oyundur videolarını görmüştüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam o kadar iyi oynanışa sahip bir oyun ki sinirlendiğim zaman Dante, vergil ile kombo yapıp o zevki alıp çıkıyorum
Zamanında faili meçhul sitelerden 3 gblık oyun olduğunu görüp başladığım seri o zamandan beri tekrar tekrar dönüp oynarım hiç gocunmam, Steamden sahip olmama rağmen gidip PS'de alasım geliyor o seviye bir bağımlılık yaptı ben de

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali
Açıkcası birkez oynayıp bitirip sileceğim oyunlar yerine açık dünya veya oynanma süresi daha uzun olan oyunları tercih ediyorum. Bunu DMC hayranı birisi olarak çok fiyatı uygun olmadığı sürece almıyorum.

Top Bottom