Dns ayarı yaparken Windows paneli bozuldu

Reaksiyon skoru
42
Arkadaşlar konu yoğun bir amatörlük içeriyor

Modemimin arayüzünden dns i değiştirirken internetim gitti ama modemimde internet ışıkları falan gözüküyordu fakat internet gelmiyordu
Bi video izledim cmd den fleshdns gibi bi kaç ayar yaptırıp pc ye reset attırıyordu aynısını yaptım internet geri gelmediği gibi Windows paneline tıklayamıyorum kapatıp açtım yine aynı sorun acilen çözüm bulmam lazım

tamamdır görev yöneticisini açın. ardından işlemler kısmından explorer.exe hizmetini sonlandırın. sonra sol üstte dosya yazan kısma tıklayın explorer.exe yazın görev yöneticisi ayrıcalıklarıyla çalıştır tikli olsun tamam deyip deneyin bakalım.
Panele tıkladığımda yükleme işareti oluyor sonra site açılıp msftconnecttest bu adlı siteye yönlendiriyor siteyi kapattığımda paneli aktif olarak kullanabiliyorum ( şuan yeni keşfettim)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Panele tıkladığımda yükleme işareti oluyor sonra site açılıp msftconnecttest bu adlı siteye yönlendiriyor siteyi kapattığımda paneli aktif olarak kullanabiliyorum ( şuan yeni keşfettim)
Ama bi süre sonra yine donmaya başlıyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama bi süre sonra yine donmaya başlıyor
cmdyi açıp sfc /scannow yazın.

Hocam varsa sistem geri yükleme noktası, en yakın tarihe geri yükleme yapın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,351
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri