Neler Yeni

Doblo 1.6 120M gezer muayene istasyonunda muayene ettirebilir miyim

Merhaba arkadaşlar doblo 1.6 120M aracımızın muayene tarihi geldi gezen muayene istasyonlarında işlem yaptırmak istiyorum fakat egzoz emisyon testi isterler diyorlar o da sadece istasyonlarda oluyormuş
Aranızda hiç gezen muayene istasyonunda dizel araç muayenesi yaptıran oldu mu

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dışarıda egzoz muayene yapan yerler var oralarda egzoz muayenesi yaptırabilirsin. Gezicide de normal muayeneyi yaptırırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Dışarıda egzoz muayene yapan yerler var oralarda egzoz muayenesi yaptırabilirsin. Gezicide de normal muayeneyi yaptırırsın
Bu sadece dizel araçlarda olan bir şey değil mi araç benzinli olsa buna gerek kalmayacaktı yani

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu sadece dizel araçlarda olan bir şey değil mi araç benzinli olsa buna gerek kalmayacaktı yani
Hayır bütün araçlarda egzoz muayenesi yapılması gerekiyor. Aracın emisyon değerşeri içinde olduğumuz avrupa standartları emisyon değerlerine uymazsa muayeneden kalır

Hayır bütün araçlarda egzoz muayenesi yapılması gerekiyor. Aracın emisyon değerşeri içinde olduğumuz avrupa standartları emisyon değerlerine uymazsa muayeneden kalır
Anladım hocam teşekkür ederim.
O zaman bu gezen muayene istasyonlarının farkı nedir ben ilçede yaşıyorum ve ancak bize 20km uzaklıktaki ilde egzoz emisyon testi yapan yer var zaten oraya kadar gidince de muayene istasyonuna gitmek daha mantıklı ildeki
Yani bu gezen muayene istasyonları neden var o zaman

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,601
İsim
Deniz Bey
Sanayide egzoz ölçüm yeri yapan illa vardır orada yaptırın ayrıca illa aynı gün olması da gerekmiyor örneğin cuma egzozu yaptırdınız ,diyelim ki pazartesi son fakat o gun gidemeyecek siniz erken gidip de yapılabilir, daha sonra geziciye gidebilirsiniz

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O zaman bu gezen muayene istasyonlarının farkı nedir ben ilçede yaşıyorum ve ancak bize 20km uzaklıktaki ilde egzoz emisyon testi yapan yer var zaten oraya kadar gidince de muayene istasyonuna gitmek daha mantıklı ildeki
Gezenler genelde ağır vasıtalar için . Mesela traktörü 20 km uzaklıktaki yere götürmek yere gezen muayene gelince yaptırmak daha mantıklı.
İşte gezici olması olayı var harici bir şey yok. Bu arada il muayene istasyonuna gitsen çok daha kolay geçersin

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,601
İsim
Deniz Bey
İlçede motosiklet olsun traktör olsun onlar için kolaylık olsun diye muhtmelen

Sanayide egzoz ölçüm yeri yapan illa vardır orada yaptırın ayrıca illa aynı gün olması da gerekmiyor örneğin cuma egzozu yaptırdınız ,diyelim ki pazartesi son fakat o gun gidemeyecek siniz erken gidip de yapılabilir, daha sonra geziciye gidebilirsiniz
Büyük ihtimalle ben yarın direk il’e gideceğim 😅
Durum onu gösteriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gezenler genelde ağır vasıtalar için . Mesela traktörü 20 km uzaklıktaki yere götürmek yere gezen muayene gelince yaptırmak daha mantıklı.
İşte gezici olması olayı var harici bir şey yok. Bu arada il muayene istasyonuna gitsen çok daha kolay geçersin
Traktörlere istemiyorlar mı egzoz emisyon testi
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlçede motosiklet olsun traktör olsun onlar için kolaylık olsun diye muhtmelen
Motorsiklet ve traktörlere o zaman egzoz emisyon testi yaptırma olayı yok öyle mi

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Top Bottom