Neler Yeni

Yardım XMP açınca SAFE MODE açılıyor

DeadPix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Pixel
Merhaba herkese kurgu yapıyordum bilgisayarımdan ram bölgesinden tıkır tıkır sesler geliyordu. Bilgisayar açıkken ramleri anakarta doğru birazcık bastırdım ve bilgisayar kapandı. Yeniden açtığım zaman safe mod a almıştı. Ramlerim 3200mhz safe modda açıldığı için 2133 e düşüyor. Biosa girip yeniden docp yi açtığım zaman yeniden safe mod açılıyor. Nasıl 3200 mhz e alabilirim? R5 2600 GSKILL 8X2 GB 3200MHZ
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz hocam bilginiz varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İşim yarım kaldı acilen çözmem gerekiyor.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,725
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Merhaba herkese kurgu yapıyordum bilgisayarımdan ram bölgesinden tıkır tıkır sesler geliyordu. Bilgisayar açıkken ramleri anakarta doğru birazcık bastırdım ve bilgisayar kapandı. Yeniden açtığım zaman safe mod a almıştı. Ramlerim 3200mhz safe modda açıldığı için 2133 e düşüyor. Biosa girip yeniden docp yi açtığım zaman yeniden safe mod açılıyor. Nasıl 3200 mhz e alabilirim? R5 2600 GSKILL 8X2 GB 3200MHZ
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz hocam bilginiz varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İşim yarım kaldı acilen çözmem gerekiyor.
Çok ucu açık bir konu, RAM tam oturmadıysa her türlü sorunu yapabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,506
Üyeler
170,372
Son üye
Wilhelmm
Top Bottom