Neler Yeni

🔥 DOĞALGAZA %224 ÖTV ZAMMI GELDİ!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
İslam düşmanı mı? Adam olmasaydı sen şu anda ezan sesi yerine çan sesi duyacaktın.
LDLALFPAKFLALFLo
camileri depo yapan, Ezanı Türkçe okutan, harf inkılabı getiren adam İslam düşmanı olmuyor. LFPSLGPWLFL
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ezanı arapça okumak FARZDIR.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,878
İsim
Can BOZKURT
LDLALFPAKFLALFLo
camileri depo yapan, Ezanı Türkçe okutan, harf inkılabı getiren adam İslam düşmanı olmuyor. LFPSLGPWLFL
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ezanı arapça okumak FARZDIR.
Kanki kuran da araplar rahat okusun dire arapça indi o zaman başka dillerde okumak da günah olsun ne boş konuşuyonuz la siyasete bu yüzden din karıştırılmaz

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Forumda çoğu kişinin l*ikliği desteklediğini biliyorum. Bilinçli veyahut bilinçsiz. Şu anda bir anket açsam 100 kişiden biri anca şeriat der. Şeriatı istemeyen de kafir olur. İstersen bir ayet ile örnek de vereyim,

Kim Allah'ın İndirdikleri İle Hükmetmezse Onlar Kafirlerin Ta Kendileridir
-Maide 44,

Laiklik yazamıyor musun? Şu tarihi Facebook'tan öğrenen sofu ergenlerdeki cehalet acınası bir durum.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Ben dedemlerden öyle bir şey duymadım dedemin babasındanda hepsi 5 vakit namazında imanlı insanlardı. Nerde olmuş bunlar?

Nerde yazıyor kaynak nedir?
Niyeyse ben de dedemden böyle duydum. Onun da babası ataturk zamanında yaşamış.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Laiklik yazamıyor musun? Şu tarihi Facebook'tan öğrenen sofu ergenlerdeki cehalet acınası bir durum.
Hem kelimesini hem de kendisini sevmediğim için yazmak istememem çok normal değil mi? Siz t*yyip diye yazıyoesanız ben de böyle yazarım. Uzatma.

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Siyasi zeka olarak hemen hemen çoğu liderden üstün.
Çok cahilsin hocam. Ben uluslararası ilişkiler okudum. Gördüğüm en kötü liderlerden diyebilirim şahsen orta doğuyu katmazsam işin içine zaten medeniyet seviyesi yüksek ülkelerde de kıyas alınmıyor o ülkeler.. Ha bir de Zelenski var onunla kıyaslanabilir. Yaşın kaç bilmiyorum ama inşallah bir şeyleri görmeye başlayabilirsin iyi dileğim de bu olsun. Bir de konudaki arkadaşlara tavsiyem sert eleştiriyorsunuz. Bizim toplumumuzun tahammül seviyesi de çok düşük, tartışmayı bilmiyoruz.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Kanki kuran da araplar rahat okusun dire arapça indi o zaman başka dillerde okumak da günah olsun ne boş konuşuyonuz la siyasete bu yüzden din karıştırılmaz
Anlama algılarınız gelişmemiş mi anlamıyorum. Ben diyorum Ezanı arapça okumak FARZDIR sen diyorsun başka dillerde de okumak günah. Zaten Kuran arapça okunması gerekiyor. Sadece anlamına bakmak istersen meal okuyabilirsin.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom