Neler Yeni

🔥 DOĞALGAZA %224 ÖTV ZAMMI GELDİ!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,878
İsim
Can BOZKURT
anası babası akpli diye burada akp ye oy veren bebeler görüyorum sanki ben :d

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Bu insanların müslüman olmadığını nerden çıkarıyorsun ki sen? Devletin verdiği tonla şaibeli ihaleleri ne yapıcaz peki? Bunlar günah değil mi?
Forumda çoğu kişinin l*ikliği desteklediğini biliyorum. Bilinçli veyahut bilinçsiz. Şu anda bir anket açsam 100 kişiden biri anca şeriat der. Şeriatı istemeyen de kafir olur. İstersen bir ayet ile örnek de vereyim,

Kim Allah'ın İndirdikleri İle Hükmetmezse Onlar Kafirlerin Ta Kendileridir
-Maide 44,

Carl-S

80+ Gold
Yani ben de bunu anlamıyorum. Herkesin yolu yanlış bi sizinki doğru. Doğrusunu siz biliyorsunuz geri kalanları Allah doğru yola getirsin diyorsunuz ama kendi yolunuz doğru mu yanlış mı dönüp bakmıyosunuz şüphe bile etmiyosunuz. Tr de ben Müslümanım diyenlerin belki yüzde 95 i Kur'an'ı Türkçe okumamıştır. Neye inandığını bilmeden arapça müzik dinleyerek ibadet ediyolar. Ve yine eminim ki Türkiye'de kuranı bilen ateist sayısı kuranı bilen müslüman sayısından fazladır. Din ortaçağa has bir şey, boşuna peşinden gidip de hayatını mahvetmeye değecek bir şey değil. Umarım doğru yolu bulursun.
Bal nasıl oluyormuş?
Türkiye'deki çoğu müslümanlar dinlerini bilmiyor deist gibi yaşıyorlar. :)

Carl-S

80+ Gold
Forumda çoğu kişinin l*ikliği desteklediğini biliyorum. Bilinçli veyahut bilinçsiz. Şu anda bir anket açsam 100 kişiden biri anca şeriat der. Şeriatı istemeyen de kafir olur. İstersen bir ayet ile örnek de vereyim,

Kim Allah'ın İndirdikleri İle Hükmetmezse Onlar Kafirlerin Ta Kendileridir
-Maide 44,
Laikliğin neresi kötü? Afganistan, İran'a, Pakistana gidebilirsiniz. ;)

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Yani ben de bunu anlamıyorum. Herkesin yolu yanlış bi sizinki doğru. Doğrusunu siz biliyorsunuz geri kalanları Allah doğru yola getirsin diyorsunuz ama kendi yolunuz doğru mu yanlış mı dönüp bakmıyosunuz şüphe bile etmiyosunuz. Tr de ben Müslümanım diyenlerin belki yüzde 95 i Kur'an'ı Türkçe okumamıştır. Neye inandığını bilmeden arapça müzik dinleyerek ibadet ediyolar. Ve yine eminim ki Türkiye'de kuranı bilen ateist sayısı kuranı bilen müslüman sayısından fazladır. Din ortaçağa has bir şey, boşuna peşinden gidip de hayatını mahvetmeye değecek bir şey değil. Umarım doğru yolu bulursun.
Bak nasıl oluyormuş?
Biz ona Türkçe okumak demiyoruz, Meal diyoruz. Günümüzdeki dinini düzgün yaşayamayan Müslümanlar sizin yüzünüzden yaşamıyor. Bilinçsiz bir şekilde yetişiyor.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,878
İsim
Can BOZKURT

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Laikliğin neresi kötü? Afganistan, İran'a, Pakistana gidebilirsiniz. ;)
LFLAÖGPAKFPALDLALL
Şeriat o saydığın ülkelerden mi ibaret? Osmanlı şeriatına bakabilirsin. 600 sene boyunca sadece 2 taciz ve 27 hırsızlık olayı yaşanmış. Bunlar İstanbul'da 1 saatte oluyor. Sen kadınına, kızına, taciz eden adamı hapise atıp 3 öğün yemek verip gül gibi bakarsan bana adaletten bahsetme.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,456
İsim
Hamza Ziya Üstün
Ben giderim Üstadımı dinlerim, kitabını okurum da sizin gittiğiniz yol yol değil. Dediğim gibi toprağın altına girince Rabbin kimdir diye sorulunca yaşayacağın pişmanlığı çok merak ediyorum.
Yazdıklarını gördüm ve normalde müdahale etmezdim ancak biraz düşünerek doğruyu görebileceğini düşündüğümden yazmak istedim. Dostum müslüman zannettiğin adamın neler yaptığını bilmiyormuş gibisin. Ben sana sadece birini söyleyeyim. Mübarek zat besmeleyle kilise açtı KİLİSE. Bunun ne demek olduğunu ve dinler arası diyalog saçmalığıyla neler döndüğünü araştırmanı öneririm. Fetöyü devletin en iç kademelerine muhalefet sokmadı. Ben muhalefeti savunmuyorum ve hiçbir siyasetçiyi sevmiyorum, çünkü onlar da aynı pisliğin farklı rengi ve her biri bir gün dediğini sonraki gün yiyebilecek insanlar. Ancak şu ankilerin yaptıkları ülkenin her türlü kaynağını sülük gibi yandaşlarına bağlamak olduğundan vasat muhalefeti desteklemekten başka şansımız yok.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Sonra ortada ağlarsınız taciz edildim, soyuldum diye.

LFLAÖGPAKFPALDLALL
Şeriat o saydığın ülkelerden mi ibaret? Osmanlı şeriatına bakabilirsin. 600 sene boyunca sadece 2 taciz ve 27 hırsızlık olayı yaşanmış. Bunlar İstanbul'da 1 saatte oluyor. Sen kadınına, kızına, taciz eden adamı hapise atıp 3 öğün yemek verip gül gibi bakarsan bana adaletten bahsetme.
Puhahaha yazdığın mümkün mü sence?
600 yılda sadece 27 hırsızlık. Kadir popcorn bile bu kadar atmamıştı.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,021
Üyeler
166,677
Son üye
vlsxea
Top Bottom