Neler Yeni

🔥 DOĞALGAZA %224 ÖTV ZAMMI GELDİ!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Uzun uzun konuşmak gerekiyor da anlatsam da anlamak istemeyeceksin. İlk öncelikle bu toprak İSLAM toprağı o konuda itiraz edemezsin. İkinci olarak hangi mülteciyi kendi halkından üstte gördü ki aç bıraksın? Umarım mültecilerin geçiminin de bizim kasamızdan çıktığını düşünmüyorsundur. Bu topraklar Müslümanlarındır. Ha şunu da unutma her Müslüman Arap değildir.
10 -15 milyon insanın ekonomiye nasıl darbe vurduğunu görmeyecek kadar kör veya bilgisizsin.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Uzun uzun konuşmak gerekiyor da anlatsam da anlamak istemeyeceksin. İlk öncelikle bu toprak İSLAM toprağı o konuda itiraz edemezsin. İkinci olarak hangi mülteciyi kendi halkından üstte gördü ki aç bıraksın? Umarım mültecilerin geçiminin de bizim kasamızdan çıktığını düşünmüyorsundur. Bu topraklar Müslümanlarındır. Ha şunu da unutma her Müslüman Arap değildir.
bu toprak nasıl islam toprağı ya? neyine itiraz edemiyomuşum? ne boş yaptın birader sen ama ya. Türkiye Cumhuriyeti Devleti Laik demokratik bir hukuk devletidir. vatandaşları ister müslüman olur ister başka dine inanır veya inanmaz. bu devleti ilgilendiren bir durum değildir. Bu topraklar ne müslümanındır ne de ar*b ın. Bu topraklar kendini ben türküm diye tanımlayan ve türkçe konuşanlarındır. Eğer islam toprağı arıyosan boşuna uğraşma topraklar ve devletler herhangi bir dine inanmaz. ölmez, ahirete gitmez. iyi günler.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Ben parti tutmuyorum desen anlayacağım da malum partiyi savunacak kadar düşürmesin ya. Popcornson'ın arkadan uydurduğu tarihe de inanıyorsun belli ki. Yazık yani. Hocam çok özledik nolur gel diyenleri görmemek akıl karı değil. Ergenekonu da muhalefet yaptı zaten. Adamlar çok milliyetçi canım doğudan hiç göç yok. Asimile olmak ne ola ki acaba yav.
Şu anda bu konuda olanlar dahil bütün önünü göremeyen insanlarımız için üzülüyorum. Sırf bir insan nefreti yüzünden yaptıkları içler acısı.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Vatanı sevmek demek milliyetçi olmak demek değil, kemalist olmak demek değil. Bu topraklar İSLAM toprağı. Sultan Alparslan Anadolu'ya ALLAHU EKBER diyerek girdi. Çok zorunuza gidiyorsa çekip gidebilirsiniz. Bu ülke Müslüman bir üike. Şimdiki rejimi umrumda değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer ülkenin çoğunluğunun Müslüman olup olmadığını görmek istersen Cuma günleri namaza gidebilirsin. Saygılar.
Bu ülke müslüman ülke değil. :)

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Bugün Müslüman olmayanlar, şeriatı istemeyenler, yarın toprağın altına girince, Rabbin kimdir diye sorulunca yaşayacakları pişmanlığı çok merak ediyorum.

Devletin dini yok onu diyorum sen müslüman ülke diyorsun. :)
'' Dinsiz Adama Devlet İşi Verilmez ''
- Osman Gazi

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Şu anda bu konuda olanlar dahil bütün önünü göremeyen insanlarımız için üzülüyorum. Sırf bir insan nefreti yüzünden yaptıkları içler acısı.
Benim bir insan nefretiyle falan alakam yok. Ülkeyi monopoly oynar gibi yönetiyorlar. Sağcı veya solcu değilim, akıldan yanayım ben. Ülkeyi vasıflı işi bilen insanlar yönetmeli. 70'li yaşlardaki koltuk sevdalıları değil. Chp'nin içinde olan insanlar da belli görüyoruz. Fanatik olmayın, gözünüzü açın.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Benim bir insan nefretiyle falan alakam yok. Ülkeyi monopoly oynar gibi yönetiyorlar. Sağcı veya solcu değilim, akıldan yanayım ben. Ülkeyi vasıflı işi bilen insanlar yönetmeli. 70'li yaşlardaki koltuk sevdalıları değil. Chp'nin içinde olan insanlar da belli görüyoruz. Fanatik olmayın, gözünüzü açın.
Hiçbir insan hatasız değildir. Zaten hatasız kul olmaz. Ben %100 iyi, onun için ölürüm demiyorum. Karşısına daha iyileri gelse onları tercih ederiz. Ama nerede o eski zamanlar. Muhsin Yazıcıoğlu, Necmettin Erbakan, Alparslan Türkeş vs.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Hiçbir insan hatasız değildir. Zaten hatasız kul olmaz. Ben %100 iyi, onun için ölürüm demiyorum. Karşısına daha iyileri gelse onları tercih ederiz. Ama nerede o eski zamanlar. Muhsin Yazıcıoğlu, Necmettin Erbakan, Alparslan Türkeş vs.
alparslan türkeş zamanında cia tarafından eğitilmiş bir amerikan elemanıdır. madem gerçekleri görüyorum şöyle bilgiliyim böyle bilgiliyim diyorsun. al sana yeni bir bilgi. Türkiye'deki temel sorun zaten herkesin herşeyi bilmesi. bir kişi de çıkıp ben bunu bilmiyorum ya demiyor. adam ilkokul, lise veya ahırdan bozma bir üniversite, her neyse mezun olmuş sanırısın evrenin tüm sırlarına hakim.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Ama şu nada karşısındakiler yatırımı durdurun, yatırım yapmayacağız diyorlar. Bu ülkede en önemli şey yatırımdır. İlla istiyorlar ki amerikanın köpeği olalım.

alparslan türkeş zamanında cia tarafından eğitilmiş bir amerikan elemanıdır. madem gerçekleri görüyorum şöyle bilgiliyim böyle bilgiliyim diyorsun. al sana yeni bir bilgi. Türkiye'deki temel sorun zaten herkesin herşeyi bilmesi. bir kişi de çıkıp ben bunu bilmiyorum ya demiyor. adam ilkokul, lise veya ahırdan bozma bir üniversite, her neyse mezun olmuş sanırısın evrenin tüm sırlarına hakim.
Ne FLALÖGLAÖFŞAÖFLALF

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Ama şu nada karşısındakiler yatırımı durdurun, yatırım yapmayacağız diyorlar. Bu ülkede en önemli şey yatırımdır. İlla istiyorlar ki amerikanın köpeği olalım.

Ne FLALÖGLAÖFŞAÖFLALF
aynen. git popcorn okumaya devam et.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom