Neler Yeni

🔥 DOĞALGAZA %224 ÖTV ZAMMI GELDİ!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Primat yazı yazmayı öğrenmiş böyle devam et yakında doğru yolu da bulursun.
5a67fa8e9289b597bfd3c4324fc25165.jpg
Olum aynen ya birini gördüm tayyipden önce okul mu vardı dedi bak valla ciddiydi ne ironisi var ne mecazı var.
Sen git GTA 6 paylaşımları yap kanka siyaset boyunu aşar.
Üç kuruşluk mizah yapıp sonra bunu demen ironik. Ve gta ile siyasetin ne alakası var? sEn GiT tOp TeKmElE tAyYiP.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Olum aynen ya birini gördüm tayyipden önce okul mu vardı dedi bak valla ciddiydi ne ironisi var ne mecazı var.

Üç kuruşluk mizah yapıp sonra bunu demen ironik. Ve gta ile siyasetin ne alakası var? sEn GiT tOp TeKmElE tAyYiP.
iyi top çalar

majorw0w

80+ Silver

Sogansiz menemen mi olur lan zevksiz. Menemeni sogansiz yiyen adamla konuşulmaz.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
@Mehmet Yılmaz Birbirlerine hakaret etmek dışında tartışamayan bu arkadaşların kavgasını sonlardık ve siyaseti bitirmek için konuyu kitler misiniz?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Daha da kötü günlere hazırlıklı olunuz bu ara en çok hastane randevusu psikolog bölümlerinde yaşanıyor biz randevu almamak için direnirken kendi benliğimizi yitirmiş durumdayız artık fiyatlari düşünemiyoruz başa çıkamıyoruz her Allah'ın günü zam üstüne zam artık elimizden bişey gelmiyor kendimiz çalıyoruz işçi almamak için maliyetlerle başa çıkılmıyor hem ahirette hemde bu alemde bunların hesabını vereceksiniz hesap günü geldiğinde o zaman ünvanlar rütbeler geçeriz olacak bekliyoruz elbet birgün gideceksiniz mevcut hükümet ve mevcut muhalefetler yatacak yeriniz yok hakkımız haram olsun sizlere

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karar, akaryakıtta Özel Tüketim Vergisi’ne (ÖTV) zam getirmişti. Buna göre, benzinin litresinde 2,52 TL olan ÖTV 7,52 TL’ye, motorinde 2,05 TL olan ÖTV ise 7,05 TL’ye yükselmişti. Resmi Gazete'de yeni gün kararnameleri açıklanmaya devam ederken konutlarda kullanılan doğalgaza da zam geldiği öğrenildi.

Alıntıyı görüntüle
Bu bence başlangıç

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karar, akaryakıtta Özel Tüketim Vergisi’ne (ÖTV) zam getirmişti. Buna göre, benzinin litresinde 2,52 TL olan ÖTV 7,52 TL’ye, motorinde 2,05 TL olan ÖTV ise 7,05 TL’ye yükselmişti. Resmi Gazete'de yeni gün kararnameleri açıklanmaya devam ederken konutlarda kullanılan doğalgaza da zam geldiği öğrenildi.

Alıntıyı görüntüle
:kizginpeepo:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,255
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Alıntıyı görüntüle
Sana felaket tellalı diye bir rozet mi ayarlasam?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,164
Üyeler
163,792
Son üye
QualityController
Top Bottom