Helixo
80+ Bronze
Olum aynen ya birini gördüm tayyipden önce okul mu vardı dedi bak valla ciddiydi ne ironisi var ne mecazı var.Primat yazı yazmayı öğrenmiş böyle devam et yakında doğru yolu da bulursun.
Üç kuruşluk mizah yapıp sonra bunu demen ironik. Ve gta ile siyasetin ne alakası var? sEn GiT tOp TeKmElE tAyYiP.Sen git GTA 6 paylaşımları yap kanka siyaset boyunu aşar.
iyi top çalarOlum aynen ya birini gördüm tayyipden önce okul mu vardı dedi bak valla ciddiydi ne ironisi var ne mecazı var.
Üç kuruşluk mizah yapıp sonra bunu demen ironik. Ve gta ile siyasetin ne alakası var? sEn GiT tOp TeKmElE tAyYiP.
Sogansiz menemen mi olur lan zevksiz. Menemeni sogansiz yiyen adamla konuşulmaz.Olum aynen ya birini gördüm tayyipden önce okul mu vardı dedi bak valla ciddiydi ne ironisi var ne mecazı var.
Üç kuruşluk mizah yapıp sonra bunu demen ironik. Ve gta ile siyasetin ne alakası var? sEn GiT tOp TeKmElE tAyYiP.
soğan kaç para haberin var mıSogansiz menemen mi olur lan zevksiz. Menemeni sogansiz yiyen adamla konuşulmaz.
Soğan alamadık kanka walla ben de seviyorum SOĞANLI menemen.Sogansiz menemen mi olur lan zevksiz. Menemeni sogansiz yiyen adamla konuşulmaz.
Sogansiz menemen mi olur lan zevksiz. Menemeni sogansiz yiyen adamla konuşulmaz.
Güzel çıkmışsın ha iyi pozlar
Bu bence başlangıçCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karar, akaryakıtta Özel Tüketim Vergisi’ne (ÖTV) zam getirmişti. Buna göre, benzinin litresinde 2,52 TL olan ÖTV 7,52 TL’ye, motorinde 2,05 TL olan ÖTV ise 7,05 TL’ye yükselmişti. Resmi Gazete'de yeni gün kararnameleri açıklanmaya devam ederken konutlarda kullanılan doğalgaza da zam geldiği öğrenildi.
Alıntıyı görüntüle
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karar, akaryakıtta Özel Tüketim Vergisi’ne (ÖTV) zam getirmişti. Buna göre, benzinin litresinde 2,52 TL olan ÖTV 7,52 TL’ye, motorinde 2,05 TL olan ÖTV ise 7,05 TL’ye yükselmişti. Resmi Gazete'de yeni gün kararnameleri açıklanmaya devam ederken konutlarda kullanılan doğalgaza da zam geldiği öğrenildi.
Alıntıyı görüntüle
Sana felaket tellalı diye bir rozet mi ayarlasam?Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karar, akaryakıtta Özel Tüketim Vergisi’ne (ÖTV) zam getirmişti. Buna göre, benzinin litresinde 2,52 TL olan ÖTV 7,52 TL’ye, motorinde 2,05 TL olan ÖTV ise 7,05 TL’ye yükselmişti. Resmi Gazete'de yeni gün kararnameleri açıklanmaya devam ederken konutlarda kullanılan doğalgaza da zam geldiği öğrenildi.
Alıntıyı görüntüle