cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
- Reaksiyon skoru
- 28,617
Hocam sende çok abartmışsın 1200 lira çok da fazla değil, senin için fazlaysa da baştan girmeyecektin o zamanHocam 1200 lira zarardayim
Hocam sende çok abartmışsın 1200 lira çok da fazla değil, senin için fazlaysa da baştan girmeyecektin o zamanHocam 1200 lira zarardayim
Valla hocam az araştırsaydınız piyasadaki paranın %40 30'unun 8 9 mayısı beklediğini görürdünüzHocam fazla koymuyorda yinede üzülüyorum Zaten Önceden 80 lira koymuştum 170 olmuştu sonra bu adam atınca bastım bende tekrardan geri yükselir mi onu bulmaya çalışıyorum
Kaldıraçlı işlem falan mı açtılar? Yada 100b dolar gibi miktarla mı girdiler naısl becerdiler o kadar keybetmeyiBabamın arkadaşları 30 saniye içinde 4bin dolar kaybetmişlerdi. Coine yatırım yapıp
1 dolar deniliyordu bende almistim hocam 1 dolar olması zor oldu galibaValla hocam az araştırsaydınız piyasadaki paranın %40 30'unun 8 9 mayısı beklediğini görürdünüz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaldıraçlı işlem falan mı açtılar? Yada 100b dolar gibi miktarla mı girdiler naısl becerdiler o kadar keybetmeyi
Hocam forumda teknik analiz bilen birisi filan varmı böyle bilgiliValla hocam az araştırsaydınız piyasadaki paranın %40 30'unun 8 9 mayısı beklediğini görürdünüz
Kaldıraçlı işlem falan mı açtılar? Yada 100b dolar gibi miktarla mı girdiler naısl becerdiler o kadar keybetmeyi
@Caner Kösedağ var ama ban yedi1 dolar deniliyordu bende almistim hocam 1 dolar olması zor oldu galiba
Hocam forumda teknik analiz bilen birisi filan varmı böyle bilgili
bende bilmiyorum ETH yatıralım derken söylemiştiValla hocam az araştırsaydınız piyasadaki paranın %40 30'unun 8 9 mayısı beklediğini görürdünüz
Shitcoin'de analiz olmaz şaka coin alan şakalanırElon musk twet atınca bende doge coin aldım ama resmen büyük zarar ettim bu işin olacağı nedir tekrar yükselecek mi uzun vadede ne olur aranızda teknik analiz bilen varmı
Eth ile doge bir tutulması aşırı büyük hata doge coin shitcoindir zaten hiç bir amacı olmayan bir coin sadece al satlara göre yükselip çıkar ayrıca piysadakı doge coinlerin yarısına yakını bir tane cüzdanda duruyor büyük ihtimal elon musk yani yükseldiği an hepsini satarsa herkesi mağdur edecek zaten dogeye para yatırmak istiyorsanız üzülmeyeceğiniz parayla yatırmanız lazımEth ye girmeyi düşünen ben bunu görünce vazgecmisimdir. Jskfkskvkvk. Geçmiş olsun.
Birileri kaybedecek ki birileri kazansın.1 dolar deniliyordu bende almistim hocam 1 dolar olması zor oldu galiba
Hocam forumda teknik analiz bilen birisi filan varmı böyle bilgili
5.70'den 4.11'e düşmüş.Kaça düştü şuan TL bazında ?