kaçırmışız deseneDün 2 saat içinde CTSI yaklaşık %400 değer kazandı.
CTSI alacamtım unutmuşum, şunun ekmeğini yiyemedim ona yanıyorum.![]()
Cartesi (CTSI) Fiyatı, Grafikler, Piyasa Değeri | CoinMarketCap
Cartesi bugünkü fiyatı ₺4.27 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺262,584,793.32 TRY.CTSI / TRY fiyatlarımızı gerçek zamanlı olarak güncelliyoruz.coinmarketcap.com
Mesela XRP. 22 Şubatta davası var. Davaya kadar azda olsa değer kazanacağını düşünüyorum.
Sonucuna göre artadabilir düşedebilir. Yatırım tavsiyesi değildir.
Şuan 18 yaşında değilim ya ona yanıyorum. Aga şu altcoinleri alıp satmak çok isterdim eminim büyük paralar kazanırdım.Dün 2 saat içinde CTSI yaklaşık %400 değer kazandı.
CTSI alacamtım unutmuşum, şunun ekmeğini yiyemedim ona yanıyorum.![]()
Cartesi (CTSI) Fiyatı, Grafikler, Piyasa Değeri | CoinMarketCap
Cartesi bugünkü fiyatı ₺4.27 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺262,584,793.32 TRY.CTSI / TRY fiyatlarımızı gerçek zamanlı olarak güncelliyoruz.coinmarketcap.com
Mesela XRP. 22 Şubatta davası var. Davaya kadar azda olsa değer kazanacağını düşünüyorum.
Sonucuna göre artadabilir düşedebilir. Yatırım tavsiyesi değildir.
18 yaşından küçüğüm babamın adına hesap açtım alım satım yapıyorum sende böyle yapabilirsinŞuan 18 yaşında değilim ya ona yanıyorum. Aga şu altcoinleri alıp satmak çok isterdim eminim büyük paralar kazanırdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 yıldır araştırıyorum.
Acele, sabırsızlık, gaz başa bela. DOGE'un ilk zamanları gaza gelip girdim. %70 zararla çıktım. Dersimi aldım, dersimi almasam dün CTSI'ye bodoslama girerdim.Şuan 18 yaşında değilim ya ona yanıyorum. Aga şu altcoinleri alıp satmak çok isterdim eminim büyük paralar kazanırdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 yıldır araştırıyorum.