oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
Adamda 2070 süper var 40-30 MH kazım yapabilir.Tek ekran kartıyla mining yapılmaz
1 at 7/24 yapsa 400-700 TL gelir
Adamda 2070 süper var 40-30 MH kazım yapabilir.Tek ekran kartıyla mining yapılmaz
Sende ne bu ukalalık?Selam söyle
sende ne bu artislikSende ne bu ukalalık?
Bi bildiğin yok bilmiş gibi davranmaya çalışıyorsun bırakta bilenler cevaplasınsende ne bu artislik
sen çok biliyon yaBi bildiğin yok bilmiş gibi davranmaya çalışıyorsun bırakta bilenler cevaplasın
Bende diyorum işte bilenler cevaplasın diye bir şey bilmediğinizden büyük gözükmeye çalışıyorsunuz aslında bilgisiz tembel bir veletsinizsen çok biliyon ya
Senden büyük olduğum o kadar bellide neyseBende diyorum işte bilenler cevaplasın diye bir şey bilmediğinizden büyük gözükmeye çalışıyorsunuz aslında bilgisiz tembel bir veletsiniz
Kişisel bilgisayarla mining yapmazdım benArkadaşlar dogecoin kazmak istiyorum sistem özelliklerim şu şekilde
İşlemci: Ryzen 7 3700X
Anakart: Asus ROG Strix B-550F Gaming Anakart
Ekran Kartı: Asus ROG Strix Geforce RTX 2070 SUPER 8GB GDDR6
RAM: Corsair Vengeance RGB Pro 16GB 3600MHz RAM
SSD: Corsair Force Series MP510
HDD: Seagate 2TB Bracudda
Monitör: MSI G27CQ4 165HZ 1Ms Curved Gaming Monitör
PCye herhangi bir şekilde sıkıntı çıkar mı ekran kartının vveya işlemcinin ömrünü azaltırmı bilen arkadaşlar yazabilirmi bilgisayar kişisel bilgisayarım mining için toplamadım
Sen her şeyin en iyisini biliyorsun zaten.Bende diyorum işte bilenler cevaplasın diye bir şey bilmediğinizden büyük gözükmeye çalışıyorsunuz aslında bilgisiz tembel bir veletsiniz
Öyle zaten. Ben bildiğim konuda konuşuyorumSen her şeyin en iyisini biliyorsun zaten.
Daha dün Razer Viper, Deathadder V2'nin her türlü içinden geçer diyen de sen değildin kesinlikle.
Kaynak?Öyle zaten. Ben bildiğim konuda konuşuyorum
ağlamaKaynak?
Kaynak sormak da ağlamak olmuş.ağlama