Utanmadan burada konu mu açıyorsun ? Yaptığın şeyin hırsızlık olduğunu biliyorsun.Evinde yada çevresinde kaçak elektrik kullanan varmı??? Benim gibi büyük bir alanı aydınlatmaya çalışıp illegal elektrik kullananları allah ıslah etsin ne diyim
Neden kaçak elektrik kullanırsınkiEvinde yada çevresinde kaçak elektrik kullanan varmı??? Benim gibi büyük bir alanı aydınlatmaya çalışıp illegal elektrik kullananları allah ıslah etsin ne diyim
Yapmayan karakterli insanlardan olsan keşke.Utanılacak bişey yok bu işle uğraşıp bunu yapmayan insan azdır...
Tanıdığım hiçbir insan yapmıyor?Utanılacak bişey yok bu işle uğraşıp bunu yapmayan insan azdır...
Bulunduğu yerde ihtiyacı olduğu kadar yani çok fazla elektrik verilmiyordur hanesine, ve bu da bu yüzden kaçak kullanıyor Ya da para vermemek istiyordur, fazla akıllı çünkü.Neden kaçak elektrik kullanırsınki
internet suçlarına yolladım.Evinde yada çevresinde kaçak elektrik kullanan varmı??? Benim gibi büyük bir alanı aydınlatmaya çalışıp illegal elektrik kullananları allah ıslah etsin ne diyim