Neler Yeni

Doğu Akdeniz Üniversitesinde okumak mantıklı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Baturay
Arkadaşlar üniversiteyi Kıbrıs'ta okumak mantıklı mı bir işe Doğu Akdeniz üniversitesinden aldığım diploma dikkate alınır mı (okumak istediğim bölümler: bilgisyar sistemleri ve teknolojileri (it), bilgisayar mühendisliği yada yazılım mühendisliği.
Lütfen biri yardımcı olsun TC de okumak mı KKTC'de okumak mı arada kaldım

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Özel okullar ve kıbrıs pahalı. Babanın parası var mı ona yetecek kadar?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Türkiye'deki eğitim kalitesi çok çok daha iyi KKTC'den .
Hedefini iyi tutup TR'deki güzel bir üniversiteye gitmen senin için daha iyi olacaktır.
Kıbrıs masraflı bir ülke maddi durumunun iyi olması gerekiyor orada okumak için .

@Muammer Beytekin Hocam yazılım mühendisliği hakkında bilgi sahibi.Onun da düşüncelerini almanızı öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Baturay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özel okullar ve kıbrıs pahalı. Babanın parası var mı ona yetecek kadar?
Burslu düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkiye'deki eğitim kalitesi çok çok daha iyi KKTC'den .
Hedefini iyi tutup TR'deki güzel bir üniversiteye gitmen senin için daha iyi olacaktır.
Kıbrıs masraflı bir ülke maddi durumunun iyi olması gerekiyor orada okumak için .

@Muammer Beytekin Hocam yazılım mühendisliği hakkında bilgi sahibi.Onun da düşüncelerini almanızı öneririm.
Hocam ben kendimi 100 000 lerde gören bi öğrenciyim gidip ktüde okumaktansa KKTC de burslu bir şekilde okumak daha mantıklı geldi araştırmalarıma göre

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Arkadaşlar üniversiteyi Kıbrıs'ta okumak mantıklı mı bir işe Doğu Akdeniz üniversitesinden aldığım diploma dikkate alınır mı (okumak istediğim bölümler: bilgisyar sistemleri ve teknolojileri (it), bilgisayar mühendisliği yada yazılım mühendisliği.
Lütfen biri yardımcı olsun TC de okumak mı KKTC'de okumak mı arada kaldım
Şu dönemde diplomadan daha çok kendini geliştirmen önemli.

Techno08

80+ Gold
Benim babamın dayısının kızı girne amerikan üniversitesinde okudu ama annesinin kardeşlerinin fabrikası var sen düşün yani.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
KKTC çok güzel okumak için de baya iyi ama biraz varlıklı değilsen sıkıntı çekersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Baturay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim babamın dayısının kızı girne amerikan üniversitesinde okudu ama annesinin kardeşlerinin fabrikası var sen düşün yani.
Kanka olay para değil benim için burslu düşünüyorum olay o diplomanın benim işime yarayıp yaramayacağı

KKTC çok güzel okumak için de baya iyi ama biraz varlıklı değilsen sıkıntı çekersin.
Aylık bir öğrencinin gideri ne kadar?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Burslu olsan da . Mesela abim orada yaşıyor ekmek 5.5 tl :D

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Techno08

80+ Gold
Kanka olay para değil benim için burslu düşünüyorum olay o diplomanın benim işime yarayıp yaramayacağı

Aylık bir öğrencinin gideri ne kadar?

anladım. Kıbrıs’a hiç gitmedim ancak pahalı olduğunu duymuştum. Hatta içkinin fiyatı sudan bile ucuz falan diye duymuştum.

Top Bottom