yılan yuvaya kustu sanırım UİHJASDFUİHSADUİSDABunun olayı farklı sadece alkolü çok kaçırınca olabilecek şeyler oldu ama negatif sorun yok![]()
HArbii yaa şaka bi yana cinsellik benim içim en önemsizi. Tüm samimiyetimle söylüyorumYav olum hediyeden nereye geldi konu![]()
Sakin olm töbe töbeyılan yuvaya kustu sanırım UİHJASDFUİHSADUİSDA
aynı şekil benim içinde. 2-3 yıllık ilişkim boyunca asla cinsellik aklımdan bile geçmemişti.HArbii yaa şaka bi yana cinsellik benim içim en önemsizi. Tüm samimiyetimle söylüyorum
hemde nasıl iyi reis ya anlatamam kafayı sıyırdık@DaffyGraphic kafa bugun iyi herhalde![]()
Ve kaybeden bizim gibiler oldu vayy beeeaynı şekil benim içinde. 2-3 yıllık ilişkim boyunca asla cinsellik aklımdan bile geçmemişti.
bedeni için sevene gitti oda.Ve kaybeden bizim gibiler oldu vayy beee
Arkadaşlar bu sevdiğin insana yaptığım bişi deyil zaten fu. Body yani kan hızlı akıyor hala.aynı şekil benim içinde. 2-3 yıllık ilişkim boyunca asla cinsellik aklımdan bile geçmemişti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hemde nasıl iyi reis ya anlatamam kafayı sıyırdık
Yanlış anlama ama bolca morarmalar dileyeyim ona :'(bedeni için sevene gitti oda.
hocam karşı tarafta istediyse dert etme yau. olabilecek şeyler, hakkını veriyorsun reis. idolümsün artıkArkadaşlar bu sevdiğin insana yaptığım bişi deyil zaten fu. Body yani kan hızlı akıyor hala.![]()
bende kızarmalar dileyeyim bariYanlış anlama ama bolca morarmalar dileyeyim ona :'(
Yanlış anlamayın övünülcek bir şey demiyorum ama dediğin gibi karşı tarafta istiyorsa neden olmasın.hocam karşı tarafta istediyse dert etme yau. olabilecek şeyler, hakkını veriyorsun reis. idolümsün artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende kızarmalar dileyeyim bari![]()
tabii ki öyle.Yanlış anlamayın övünülcek bir şey demiyorum ama dediğin gibi karşı tarafta istiyorsa neden olmasın.![]()