Ben sevgilime rick and morty yastık kılıfı alıp içini doldurmuştum sende sevdiği bir dizi veya karakter için yastık kılıfı alıp içini doldurabilirsin.(ayrıldık)Hiç uzatmadan konuya gireceğim arkadaşlar sevdiğim kıza doğum gününde ne hediye alabilirim ?
Normal kızlar neyden hoşlanıyorsevdiğin kızı tanımıyoz jtitaof
Olabilir bakarım biBen sevgilime rick and morty yastık kılıfı alıp içini doldurmuştum sende sevdiği bir dizi veya karakter için yastık kılıfı alıp içini doldurabilirsin.(ayrıldık)
Kız Türkiye de ben 2 aylığına gitmiştimAlmanyadaydim sevdiğim kız deniz kızlarını çok seviyor diye ona dair biseyler aradım ama bulamadım iyi ki de bulamamışım çünkü 2 gün önce sevdir git yedim o yüzden sana karşı bisey hissetmediğini düşünüyorsan uğraşma agam
Bi umut şansımı deneyip kendime aşık etmek istiyorumAlmanyadaydim sevdiğim kız deniz kızlarını çok seviyor diye ona dair biseyler aradım ama bulamadım iyi ki de bulamamışım çünkü 2 gün önce sevdir git yedim o yüzden sana karşı bisey hissetmediğini düşünüyorsan uğraşma agam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kız Türkiye de ben 2 aylığına gitmiştim
Dene ama olmuyor işteBi umut şansımı deneyip kendime aşık etmek istiyorum
Kanka dolaptan çanta vs satıyorum istersen bur bak indirimde yaoarim dlap@aydinwearrHiç uzatmadan konuya gireceğim arkadaşlar sevdiğim kıza doğum gününde ne hediye alabilirim ?
hediye alma sen jtitaof salNormal kızlar neyden hoşlanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olabilir bakarım bi