Parasını benim verdiğim hediye mi olur laLen zibidi parasını sen mi vercen?
Bende arkadaşıma 3090 lık bir sistem hediye etmek isterim ama para basmıyorum maalesefRTX3070 + 5600X bir de düzgün anakart. Hepsi ROG olursa fevkalade, olmazsa AORUS da olabilir. O da olmadı MSI da kabuldür
Ulan sen de düşünmesen kim düşünecek bizi.Parasını benim verdiğim hediye mi olur la
Ama derseniz ki ben RTX 3090 falan anlamam Papara hesabıma 32bin TL atabilirsiniz. He işlemci ve anakart için de 5K atsanız yeter. Sizi düşünüyorum
AORUS çirkin abi, çoğu modeli öyle.Zora sokmak istemem ama ROG alsın almışken. Olmadı AORUS. MSI RTX 3090'a mı kaldık!
Bende t shirt'ün üstüne yazı veya resim bastırmayı düşünüyorum ama ne bastırsam bilemedimÇok klasik olacak ama bana kıyafet alınmasını isterdim.
Sevdiği bir film karakteri anime izliyorsa anime karakteri bastırabilirsin.Bende t shirt'ün üstüne yazı veya resim bastırmayı düşünüyorum ama ne bastırsam bilemedim
Kendi fotoğrafını bastır, eşsiz bir şey olur.Bende t shirt'ün üstüne yazı veya resim bastırmayı düşünüyorum ama ne bastırsam bilemedim
Arkadaşım 2700'e oyuncak alırsa o oyuncağı onun kafasında kırarım.Bunu.LEGO Technic 42115 Lamborghini Sián Fkp 37 : Amazon.com.tr: Oyuncak
LEGO Technic 42115 Lamborghini Sián Fkp 37 : Amazon.com.tr: Oyuncakwww.amazon.com.tr
Bütçe el vermiyorsa bu da olur.
LEGO Technic McLaren Senna GTR 42123 - Oyuncak Araba Modeli Yapım Seti; Orijinal bir McLaren Supercar Yapın ve Sergileyin (830 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncak
LEGO Technic McLaren Senna GTR 42123 - Oyuncak Araba Modeli Yapım Seti; Orijinal bir McLaren Supercar Yapın ve Sergileyin (830 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncakwww.amazon.com.tr